Aktuellt Vi söker vikarie för vår biträdande byggnadsinspektör
10.1.2021

Vi söker vikarie för vår biträdande byggnadsinspektör 

Pedersöre kommun söker en vikarie för den biträdande byggnadsinspektören. Anställningen startar så snabbt som möjligt och pågår fram till den 30 juni 2022.

Kommunens byggnadstillsyn ska bidra till en fungerande, trygg och trivsam boendemiljö i Pedersöre. Byggnadstillsynen handleder, ger råd och fattar beslut i tillståndsärenden. Arbetsuppgifterna består bland annat av byggnadsövervakning, att göra syner samt utpålningar.

Du som söker jobbet bör ha en högskoleexamen inom byggnadsbranschen. Erfarenhet av byggnadstillsynsuppgifter och kommunalförvaltning räknas som en merit. För att sköta arbetsuppgifterna krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, god förmåga att tala finska och nöjaktig förmåga att skriva finska.

Lön betalas i enlighet med tjänstekollektivavtalet inom tekniska sektorn. Prövotiden är fyra månader och den som väljs bör lämna in ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Tjänsteutövandet förutsätter att den biträdande byggnadsinspektören kan använda egen bil.

Ansökan med CV lämnas via kuntarekry.fi, arbetsnyckel 330829. Ansökan bör inlämnas senast 22.1.2021 kl. 15.00.

Närmare uppgifter ges av tekniska verkets chef Yvonne Liljedahl-Lund, 050-5545 725, (yvonne.liljedahl-lund@pedersore.fi) och vikarierande byggnadsinspektören Johnny Nylund 050–5625 703 (johnny.nylund@pedersore.fi).