Ajankohtaista Etsimme apulaisrakennustarkastajan sijaista
10.1.2021

Etsimme apulaisrakennustarkastajan sijaista

Pedersören kunta etsii apulaisrakennustarkastajan sijaista. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 30. kesäkuuta 2022 asti.

Kunnan rakennusvalvonnan tehtävänä on edistää asuinympäristöjen toimivuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo sekä tekee päätöksiä lupa-asioissa. Työtehtäviin kuuluu mm. rakennusvalvonta, katselmusten suorittaminen sekä paalutukset.

Hakijalla tulee olla rakennusalan korkeakoulututkinto. Kokemus rakennusvalvontatehtävistä ja kunnallishallinnosta luetaan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. 

Palkka on teknisen sektorin virkaehtosopimuksen mukainen. Koeaika on neljä kuukautta ja valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa. 

Hakemus ja CV lähetetään osoitteessa kuntarekry.fi, työavain 330829. Hakemus tulee jättää viimeistään 22.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat teknisen viraston johtaja Yvonne Liljedahl-Lund, 050-5545 725, (yvonne.liljedahl-lund@pedersore.fi) ja vs. rakennustarkastaja Johnny Nylund 050–5625 703 (johnny.nylund@pedersore.fi).