Aktuellt Vi söker en projektingenjör
17.1.2022

Vi söker en projektingenjör

Pedersöre kommun anställer en projektingenjör till tekniska verket för en period på tre år. Projektingenjören ska jobba med kommunens fastigheter och med uppgifter som rör gator, vägar och uteområden. Befattningen kan tillträdas den 1 mars 2022 eller enligt överenskommelse.

I arbetsuppgiften ingår att planera fastighetsunderhållet på lång sikt och att i samråd med fastighetschefen och övrig person genomföra fastighetsunderhåll med budgeterade anslag. Projektingenjören är också med och planerar och förverkligar större byggnadsprojekt.

Uppgifterna som gäller kommunalteknik och uteområden varierar med årstiderna. Projektingengören är också med och gör upp handlingar för brobyggen längs enskilda vägar.

Projektingenjören involveras i upphandlings- och övervakningsuppgifter inom båda ansvarsområden.

Sökanden bör ha teknisk utbildning, gärna högskoleexamen inom byggnadsbranschen och erfarenhet av motsvarande uppgifter. För arbetsuppgifterna krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt god förmåga att tala finska.

Lön betalas i enlighet med tjänstekollektivavtalet inom tekniska sektorn. Prövotiden är tre månader och den som väljs bör lämna in ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Arbetsuppgifterna förutsätter möjligheten att använda egen bil.

Tilläggsuppgifter ges av chefen för tekniska verket Yvonne Liljedahl-Lund tel. 050-554 5725, fastighetschef Peter Sundqvist tel. 044-7557 662 eller vägmästare Stefan Hellund tel. 050-5625 707

Sök via Kuntarekry, arbetsnyckel 405684.

Ansökningstiden pågår till 31.1.2022 kl. 17.00.