Ajankohtaista Etsimme projekti-insinööriä
17.1.2022

Etsimme projekti-insinööriä

Pedersören kunta palkkaa projekti-insinöörin tekniseen virastoon kolmeksi vuodeksi kiinteistötoimen tehtäviin sekä katuja, teitä ja ulkoalueita koskeviin työtehtäviin. Toimi alkaa 1. maaliskuuta 2022 tai sopimuksen mukaan.

Työhön sisältyy kiinteistöjen kunnossapidon pitkäaikaissuunnittelua. Kiinteistöjen kunnossapito kunnossapitomäärärahojen puitteissa toteutetaan yhteistyössä kiinteistöpäällikön ja muun asiaankuuluvan henkilöstön kanssa. Projekti-insinööri osallistuu myös suurempien rakennushankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kunnallistekniikkaa ja ulkoalueita koskevat tehtävät vaihtelevat vuodenajan mukaan. Työhön sisältyy myös osallistumista yksityisteiden varrelle rakennettavia siltoja koskevien asiakirjojen laadintaan.
Projekti-insinööri tulee osallistumaan hankinta- ja valvontatehtäviin molemmilla vastuualueilla.
Hakijalla tulee olla tekninen koulutus, mielellään rakennusalan korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hyvää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää suomen kielen suullista taitoa.

Palkka on teknisen sektorin virkaehtosopimuksen mukainen. Koeaika on kolme kuukautta ja valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Lisätietoja antaa teknisen viraston päällikkö Yvonne Liljedahl-Lund puh. 050-554 5725, kiinteistöpäällikkö Peter Sundqvist puh 044-7557 662 tai tiemestari Stefan Hellund puh 050-5625 707.

Hakemukset Kuntarekryn kautta, käytä työavainta 405684. Hakuaika jatkuu 31.1.2022 klo 17.00 saakka.