Aktuellt Ingegerd och Edla vann skidpaket i motionskampanjen
10.1.2024
En kvinna skidar på ett skidspår i skogen.

Ingegerd Ahlvik åker i väg på sina nya skidor mot Stortallen i Ytteresse.

Ingegerd och Edla vann skidpaket i motionskampanjen

Motionskampanjen 675 – som ordnades med anledning av Pedersöres 675-årsjubileum – är avslutad. Totalt 748 motionärer, 335 vuxna och 413 skolelever, lämnade in sina poängkort.

I vuxenklassen samlade deltagarna tillsammans 250 184 poäng under kampanjtiden. Det är i medeltal 846,8 poäng per deltagare. Starkt jobbat! De tre personer som skrapade ihop flest individuella poäng nådde 4 205 poäng, 3 148 poäng och 2 988 poäng.

Av vuxenklassens 335 deltagare hade 214 personer samlat minst 675 poäng och de deltog därmed i utlottningen av ett skidpaket värt 570 euro.

Ingegerd Ahlvik hade turen med sig och vann huvudvinsten – skidor, stavar och skidskor. Hon hade samlat 1 166 poäng. Grattis Ingegerd!

Tio andra deltagare i vuxenklassen vann mindre utlottningspris: 3 x presentkort på massage, 4 x presentkort till Sportia Mattsson och 3 x presentkort till simhallen (fem besök/presentkort). Vinnarna har kontaktats personligen.

En flicka står på skidor med skidstavar i hand, på en snöklädd väg.

Edla Enkvist vann huvudvinsten bland skolelever.

I klassen för skolelever (åk 1–9) gick skidpaket till Edla Enkvist. Grattis Edla!

Sammanlagt 413 barn och ungdomar lämnade in sina poängkort.

I förskolornas och daghemmens motionsbingo fick alla deltagare ett diplom och ett litet pris, en boll med kommunens jubileumslogo. Duktigt kämpat alla ni som var med, både i daghem, förskola och hemma.

Motionsutmaningen har fortsatt i form av en skidkampanj som pågår till den 30 april. Det är inte för sent att delta. Hämta ett poängkort från något av kommunens bibliotek och ge dig ut i spåret. Du kan också skriva ut kupongen här: Skidkampanj, PDF, 168 KB