Ajankohtaista Ingegerd ja Edla voittivat liikuntakampanjan hiihtopaketit
10.1.2024
Nainen hiihtää hiihtoladulla metsässä.

Ingegerd Ahlvik lähtee uusilla suksillaan kohti ”Stortallenia” Ala-Ähtävällä.

Ingegerd ja Edla voittivat liikuntakampanjan hiihtopaketit

Pedersören kunnan 675-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetty liikuntakampanja 675 on päättynyt. Yhteensä 748 liikkujaa, 335 aikuista ja 413 koululaista, täytti ja toimitti tuloskorttinsa liikuntatoimistoon.

Aikuisten sarjassa osallistujat keräsivät kampanja-aikana yhteensä 250 184 pistettä. Tämä on keskimäärin 846,8 pistettä osallistujaa kohden. Hienoa työtä! Suurimmat yksittäiset pistemäärät olivat 4 205, 3 148 ja 2 988 pistettä.

Aikuisten luokan 335 osallistujasta 214 henkilöä keräsi vähintään 675 pistettä ja he osallistuivat siten 570 euron hiihtopaketin arvontaan.

Ingegerd Ahlvik oli onnekas ja voitti pääpalkinnon – sukset, sauvat ja hiihtokengät. Hän oli kerännyt 1 166 pistettä. Onnittelut Ingegerd!

Kymmenen muuta aikuisluokan osallistujaa voitti pienempiä palkintoja: 3 x lahjakortti hierontaan, 4 x lahjakortti Sportia Mattssoniin ja 3 x lahjakortti uimahalliin (viisi käyntiä/lahjakortti). Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Tyttö sukset jalassa ja suksisauvat kädessä lumipeitteisellä tiellä.

Edla Enkvist voitti koululaisten pääpalkinnon.

Koululaisluokassa (luokat 1–9) hiihtopaketin voitti Edla Enkvist. Onnittelut Edla!

Yhteensä 413 lasta ja nuorta osallistui arvontaan. Osallistuneiden kesken arvottiin myös 10 pienempää palkintoa.

Esikoulujen ja päiväkotien liikuntabingon osallistujat saivat diplomin ja pienen palkinnon, kunnan juhlavuoden logolla varustetun pallon. Hienoa työtä teiltä kaikilta kampanjaan osallistuneilta, niin päiväkodeissa, esikouluissa kuin kotonakin.

Liikuntahaaste jatkuu hiihtokampanjalla, joka kestää 30. huhtikuuta saakka. Vielä ei ole liian myöhäistä osallistua. Pistekortin voi noutaa kunnan kirjastoista. Oman tuloskortin voi myös tulostaa tästä: Hiihtokampanjan pistekortti, PDF, 179 KB.