Aktuellt för barn och unga Kurser för dig som är ung
8.1.2024
Ett collage med bilder från kurser som MI ordnar för barn och unga. Musik, matlagning, gymnastik, konst.

Kurser för dig som är ung

Pedersöre MI ordnar flera kurser med lediga platser för dig som är ung. Det finns konstkurser där du kan rita, måla och skapa alster och kurser med olika aktiviteter för att röra på sig och kurser inriktade på musik – vad vill DU göra?

Bor du i Purmo kan du delta i gymnastik på måndagar eller teckna och måla på tisdagar och onsdagar.

I Bennäs är det Färgbad på måndagar och Konstkurs vid AX på onsdagar. På torsdagar är det Multisport och på lördagar är det Futsal i Sportis. Tycker du om att kocka och baka kan du komma med en förälder på ”Kocka tillsammans”, den kursen hålls i Sursik undervisningskök. För 4–5-åringar blir det musikskoj på tisdagar i Bennäs skola.

Lördagen den 27 januari kan du som är tonåring få lära dig om lettering, en rolig form av bokstavskonst. Den kursen hålls i Sursik skola.
Mera info om kurserna hittar du på MI:s webbsida och anmälningar tas emot på samma sida. Det är en förälder som skall anmäla, via sitt föräldrakonto eller via telefon 06-7850275.

Hittade du inte någon kurs du var intresserad av? Sänd gärna in förslag på kurser som vi kunde ordna! Mejla till mi@pedersore.fi eller fyll i blanketten på vår hemsida: Ge kursförslag.

Välkommen med!

Text: Pia Boström, MI-rektor