Ajankohtaista lapsille ja nuorille Nuorille suunnatut kurssit
8.1.2024
Kuvakollaasi MI:n lapsille ja nuorille järjestämien kurssien tarjonnasta. Musiikki, ruoanlaitto, voimistelu, taide.

Nuorille suunnatut kurssit

Pedersören kansalaisopisto järjestää nuorille suunnattuja kursseja, joihin vielä mahtuu mukaan. Tarjolla on taidekursseja, liikuntakursseja ja musiikkikursseja – sinun on vain päätettävä, mitä haluat tehdä! 

Jos asut Purmossa, voit osallistua jumppakurssiin (Barngymnastik) maanantaisin tai taidekurssiin (Teckna och måla) tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Kulttuuritalo Axissa Pännäisissä järjestetään maanantaisin värikylpykurssi ja keskiviikkoisin taidekurssi. Torstaisin on tarjolla multisportkurssi ja lauantaisin futsalkurssi Sportiksessa. 

Jos tykkäät kokata ja leipoa, voit tulla vanhemman kanssa "Kokkaa yhdessä" -kurssille, joka pidetään Sursikin opetuskeittiössä. 

4–5-vuotiaille on tiistaisin Bennäs skolassa musiikkihupia. 

Lauantaina 27. tammikuuta teini-ikäiset voivat oppia letteringia, joka on hauska kirjaintaiteen muoto. Kurssi pidetään Sursik skolassa.

Lisätietoa kursseista löytyy MI:s verkkosivustolta ja ilmoittautumiset otetaan vastaan saman verkkosivuston kautta. Ilmoittautua pitää vanhemman, vanhempaintilin kautta tai puhelimitse 06–7850275.

Etkö löytänyt kiinnostavaa kurssia? Lähetä rohkeasti ehdotuksia kursseista, joita voisimme järjestää! Lähetä sähköpostia osoitteeseen mi@pedersore.fi tai täytä lomake verkkosivuillamme: Ge kursforslag.

Tervetuloa!

Teksti: Pia Boström, MI:n rehtori