Lapset & koulu Aamu- ja iltapäiväkerhot
Eftis cropped

Oppilaiden aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta

Pedersören kunta järjestää lakisääteistä aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaa 1.-2.lk oppilaille. Erityisen tuen päätöksen saaneella oppilaalla on oikeus hakea aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaa koko perusopetuksen ajan. Kunta määrittää toiminnan laajuuden. Toiminnan tavoitteena on antaa lapselle mahdollisuus valvotusti osallistua turvalliseen ja monipuoliseen toimintaan ennen ja jälkeen varsinaisen koulupäivän. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset kuuluvat tapaturmavakuutuksen piiriin.

Opetus- ja kasvatuslautakunnan päätöksen 29.11.2023 94§ mukaan aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään vain lapsille, joiden molemmat huoltajat työskentelevät tai opiskelevat

Aamu- ja iltapäiväkerhossa tarjoillaan aamupala oppilaille, jotka tulevat kerhoon ennen klo 8.00. Välipala tarjoillaan klo 14.00.

Suomenkielinen aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta järjestetään Edsevön koulussa. Toimintaa tarjotaan koulupäivien aikana alkaen klo 6.30-9.00 sekä koulupäivän päätyttyä klo 13.00-17.00.

Aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta on maksullista, ja maksun suuruus riippuu tarvittavan hoidon tuntimääristä. Maksuista voi lukea lisää tästä.

Luonnollisesti myös esikoululaiset voivat osallistua aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaan. Huomioitavaa kuitenkin on, että he kuuluvat tällöin päivähoidon piiriin, mikä vaikuttaa mm.määräytyviin maksuihin. Lisäksi esikoululaiset ovat oikeutettuja hoitopaikkaan myös muina kuin koulun työjärjestyksen mukaisina päivinä. Tällöin hoito järjestetään loma-aikana avoinna olevassa päiväkodissa.

Aamu- ja iltapäiväkerhoon hakeminen

Syyslukukausi alkaa 13.8.2024

Lapselle myönnetään paikka aamu- ja iltapäiväkerhoon vuosi kerrallaan.

Kaikki hakemukset/muutokset ja irtisanomiset tehdään edelleen sähköisesti verkkosivujemme kautta, mutta nyt myös Suomi.fi-tunnuksella, mikä merkitsee sitä, että sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksilla.

Hakuaika alkaa kouluunilmoittautumisen alkaessa ja jatkuu maaliskuun loppuun.

Aamu- ja iltapäiväkerhoon hakeminen

Palvelutarpeen muuttaminen

Irtisanomisilmoitus

Mikäli käytät Suomi.fi-palvelua saat myös lasta koskevat paikka- ja maksupäätökset Suomi.fi:n kautta heti kun päätös on tehty.

Käy siis hyväksymässä sähköisten viranomaisviestien vastaanotto alla olevan linkin kautta.

Käy hyväksymässä sähköisten viestien ja asiakirjojen vastaanottaminen

Jos et hyväksy sähköistä viranomaisviestintää, saat päätöksen postitse 2-7 päivää sen jälkeen kun päätös on lähetetty.

Lisätietoja aamu- ja iltapäiväkerhon toiminnasta antaa esikoulun/aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja Yvonne Borgmästars, puh. 044 755 7675.