Ajankohtaista Pedersören harrastamisen Suomen mallille myönnettiin palkinto
22.1.2024
Pedersören harrastamisen Suomen mallin saama pokaali ja diplomi.

Palkintona oli diplomi ja pokaali.

Pedersören harrastamisen Suomen mallille myönnettiin palkinto

Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan suomenkielisten ja ruotsinkielisten kuntien nuorisotyön tunnustuspalkinnot jaettiin Kunnallisen Nuorisotyön Gaalassa, joka järjestettiin Villa Elbassa perjantaina 19. tammikuuta. Palkittujen joukossa oli Pedersören harrastamisen Suomen mallin koordinaatiotiimi.

Kunnallisen Nuorisotyön Gaala järjestettiin jo toista kertaa. 

Gaalassa jaettiin tunnustuspalkinnot nuorisoalalla kunnallisen nuorisotyön piirissä olevalle toiminnalle, projektille, tapahtumalle ja muulle vastaavalle. Tunnustuspalkinnot ovat näkyvä tunnustus merkittävästä työstä kunnallisen nuorisotyön alalla. Gaalalla halutaan nostaa esiin toimijoita ja kunnallisen nuorisotyön työmuotoja sekä hankkeita, jotka ovat poikkeuksellisen merkittävällä tavalla kehittäneet kunnallisen nuorisoalan toimintaa vaikuttavammaksi ja omalla panostuksellaan luoneet vahvempaa perustaa nuorisotyölle omassa yhteisössään, kunnassa ja laajemmin yhteiskunnassa.

Kategoriassa Nuorisotyö kouluissa voittaja oli Harrastamisen Suomen malli Pedersöre – koordinointitiimi: Mari-Louise Rönnqvist, Ann-Margret Hjulfors & Sara Sundqvist. Palkinto on osoitus kolmikkon merkittävästä panoksesta kunnallisen nuorisotyön kehittämisessä.

Harrastamisen Suomen malli tarkoittaa sitä, että kunta ja sen yhteistyökumppanit tarjoavat 3.-9. luokkien oppilaille maksutonta kerhotoimintaa koulupäivän yhteydessä omalla koululla. Voit lukea lisää ajankohtaisista Suomen mallin kerhoista tästä: Harrastamisen Suomen malli.

 

Kuva 1: Nuorisosihteeri Mari-Louise Rönnqvist ja nuoriso-ohjaaja Ann-Margret Hjulfors.
Kuva 2: Tunnustuspalkinnon diplomi ja palkinnon perustelut.