Ajankohtaista Lataa Pedersöre-sovellus puhelimeesi
14.2.2022
Kaksi mobiilipuhelinta, joissa Pedersöre-sovellus näkyy näytöllä. Sekä ruotsin- että suomenkielinen sovellusversio.

Pedersöre-sovellus on kaksikielinen.

Lataa Pedersöre-sovellus puhelimeesi

Nyt julkaisemme mobiilisovelluksen, Pedersöre-sovelluksen, jonka avulla voit kätevästi seurata kunnan asioita älypuhelimessa.

Pedersöre -sovelluksen ensimmäinen versio tarjoaa sinulle oikotien kunnan uutisiin ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Sovelluksessa voit etsiä vapaita asuintontteja, antaa palautetta kunnalle sekä etsiä vuokra-asuntoja. Voit myös tehdä paikkakohtaisen virheilmoituksen Virhi-työkalulla, ja kartalla näkyvät myös aiemmat ilmoitukset.

Pedersöre-sovelluksesta löytyy myös liikuntatoimiston ajanvarauskalenteri Timle, josta on helppoa tarkistaa kunnassa sijaitsevia liikuntapaikkoja ja vapaita aikoja. Tulevaisuudessa on mahdollista ostaa Sportiksen kuntosalikortteja sovelluksen verkkokaupasta, tätä toimintoa kehitetään parhaillaan.

Tarkoituksena on myös kehittää toimintakarttaa lisäämällä siihen palvelukohteita, mutta sieltä löytyy jo esimerkiksi liikuntapaikkoja, kauppoja ja vähän muita palveluja. Liikuntapaikkojen lähdeaineistona on valtakunnallinen Lipas, joka on avoin tietokanta.

Sovellus on valtiovarainministeriön rahoittama kuntien yhteistyöhanke. Myös Pietarsaari, Larsmo, Uusikaarlepyy ja Vöyri lanseeraavat samanlaisen sovelluksen tänään, ystävänpäivänä. Malli on peräisin Korsnäsin kunnasta, jolla on ollut kuntasovellus jo jonkin aikaa.

Lataat Pedersöre-sovelluksen älypuhelimesi sovelluskaupasta. Hae nimillä ”Pedersöre-appen”.

Haluamme myös kuulla mielipiteesi sovelluksesta. Voit lähettää palautetta joko sovelluksen omalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen malin.henricson@pedersore.fi.

Sovellus nettiversiona.