Ajankohtaista Kysely – miten leikkipaikkojamme pitäisi kehittää?
7.8.2023
Leikkipaikka, jossa hiekkalaatikko, keinut ja liukumäki.

Leikkipuisto nimeltään Guppo Sandsundissa.

Kysely – miten leikkipaikkojamme pitäisi kehittää?

Nyt haluamme kuulla kuntalaisten mielipiteitä Pedersören kunnan leikkipaikoista. Kerro mielipiteesi vastaamalla kyselyyn!

Pedersören kunnassa on noin 50 leikkipaikkaa, jotka sijaitsevat koulujen ja päiväkotien yhteydessä sekä asuinalueilla. Ylläpito ja kehittäminen toteutetaan myönnettyjen budjettivarojen pohjalta.

Pedersören tavoitteisiin Unicefin Lapsiystävällinen kunta -mallin mukaisessa kehitystyössä kuuluu luoda pitkällä tähtäyksellä tapaamispaikka kaikenikäisille suuremman aktiviteetti- tai leikkipuiston muodossa.

Olemme aloittaneet kartoittamalla olemassa olevia leikkipaikkoja koulujen ja päiväkotien pihoilla sekä asuinalueilla. Kartoitimme leikkipaikkojen varusteet ja leikkivälineiden kunnon ja arvioimme alustavasti, voidaanko leikkipaikkaa kehittää vai tuleeko se purkaa.

Kartoituksen tulokset löytyvät karttamuodossa tästä (vain ruotsiksi): Lekparker och simplatser i Pedersöre. Kartta löytyy myös Pedersören verkkosivustolta, Asuminen & ympäristö -sivun alasivuilta Tekninen virasto / Leikkipaikat.

Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehitystyössämme. Miten leikkipaikkoja pitäisi kehittää ja onko sellaisia leikkipaikkoja, jotka voisi purkaa? Voit mielellään ehdottaa, minne kunta voisi rakentaa suuremman aktiviteettipuiston, joka palvelee koko kuntaa.

Linkki kyselyyn: Leikkipaikkakysely 2023.

Kysymyksiä kyselystä? Ota yhteyttä tiedottajaan, malin.henricson@pedersore.fi.
Kysymyksiä leikkipaikoista? Ota yhteyttä kunnan puutarhuriin, hans.bjorklund@pedersore.fi.