Ajankohtaista Kulttuuritalo Axin yhteislauluillasta voi tulla perinne
12.6.2024
Osa yhteislauluillan artisteistä ja järjestäjien edustajat seisovat Forsbyn tanssipaviljongin portailla. Kuvassa Ulrika Stenmark, Charlotta Kerbs, Dennis Rönngård, Caroline Lillmåns ja Vilhelm Lillmåns.

Sekä artistit että järjestäjät ovat innoissaan Forsbyn tanssipaviljongissa järjestävästä yhteislauluillasta 18. kesäkuuta.
Ulrika Stenmark, Charlotta Kerbs, Dennis Rönngård, Caroline Lillmåns ja Vilhelm Lillmåns toivovat, että paikalle saapuu asukkaita kaikkialta Pedersörestä.

Kulttuuritalo Axin yhteislauluillasta voi tulla perinne

Kulttuuritalo Ax toivoo, että 18. kesäkuuta Forsbyn tanssipaviljongissa järjestettävästä yhteislauluillasta voi tulla uusi kesäperinne Pedersöressä. Lavalla nähdään paikallisia solisteja ja muusikoita.

Tapahtuma alkaa klo 19. Solisteina esiintyvät Caroline Lillmåns, Charlotta Kerbs, Johan Engström, Vilhelm Lillmåns, Christine Sten ja Lostones-kuoro.

Yhteislaulun vetäjänä toimii kunnan kulttuurituottaja Dennis Rönngård, joka on myös tapahtuman säestävän yhtyeen kapellimestari. Luvassa on paikallisten tähtien soololauluja yhdistettynä perinteisiin ja modernimpiin yhteislauluihin. Lauletaan myös yhteislauluja suomeksi ja englanniksi.

Järjestäjä on Kulttuuritalo Ax yhteistyössä Forsby på toppen-seuran kanssa.

Pääsymaksu on 20 €. Eläkeläiset/opiskelijat 15 €, lapset alle 16 vuotta 6 €.

Sisäänpääsymaksuun sisältyy kahvi- ja pullatarjoilu.