Ajankohtaista Eläinlääkäritilanne mahdollistaa nyt erikoistumisen
11.1.2023
Koira istuu tutkimuspöydällä, kaksi naiseläinlääkäriä seisovat pöydän vieressä.

Viimeksi tiimiin liittyneet kaksi eläinlääkäriä ovat Monica Lillqvist ja Anni Malinen, jotka kuvassa poseeraavat Candie-koiran kanssa.

Eläinlääkäritilanne mahdollistaa nyt erikoistumisen

Seudun eläinlääkäritilanne on nyt parempi kuin pitkään aikaan – tällä hetkellä Kallan ympäristöterveydellä on neljä praktisoivaa kunnaneläinlääkäriä.

Tiimin viimeisimmät jäsenet ovat Monica Lillqvist joka aloitti tehtävässään 1.1.2023, ja Anni Malinen joka liittyi Kallanin eläinlääkäritiimiin viime vuonna.

Parantanut tilanne antaa eläinlääkäreille mahdollisuuden työtehtävien ja asiakkaiden jakamiseen keskenään tehokkaammin. Vuodenvaihteesta lähtien Kallanin eläinlääkärit muodostavat kaksi tiimiä: toinen tiimi hoitaa tuotantoeläimiä ja toinen tiimi keskittyy pieneläimiin/lemmikkieläimiin.

Monica Lillqvist ja hänen kollegansa Susanne Granbäck muodostavat tuotantoeläintiimin. Heidän tukikohtansa on Pännäisten vastaanotto osoitteessa Jauhotie 2, josta he tekevät käyntejä koko valvonta-alueen tiloille (Pedersöre, Pietarsaari, Uusikarlepyy ja Luoto).

Pieneläinten tiimiin kuuluvat Anni Malinen, joka työskentelee Uusikaarlepyyn vastaanotolla (Pankkikatu 37), ja Dmytro Gryshko, joka työskentelee Pietarsaaren vastaanotolla (Kaikutie 11). Malinen hoitaa myös hevosia, joten hän tekee myös kotikäyntejä tiloilla jossain määrin.

Ympäristöterveys Kallan toivoo uudella järjestelmällä sekä parantavansa että turvaavansa asiakkaiden palvelua ja myös tasaavansa eläinlääkäreiden työtaakkaa.

Eläinlääkärit ovat tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 8–9, yhteystiedot löytyvät Kallanin verkkosivuilta.

Päivystysaikoina (15.00–8.00 ja viikonloppuisin) kaikki eläinlääkärit hoitavat sekä tuotantoeläimiä että pieneläimiä.