Ajankohtaista lapsille ja nuorille Ole hyvä – sovellus sinulle, joka olet lapsi tai nuori Pedersöressä
Kuvassa kaksi puhelinta, joiden näytössä näkyy sovelluksen ruotsinkielinen sekä suomenkielinen versio.

Uusi lapsille ja nuorille suunnattu sovellus on kaksikielinen.

Ole hyvä – sovellus sinulle, joka olet lapsi tai nuori Pedersöressä

Nyt se on julkaistu – Pedersöre on luonut kunnan kaikille lapsille ja nuorille oman mobiilisovelluksen. Sen kautta voit tarkistaa viikon kouluruokalistan, lukea uutisia ja lähettää kysymyksiä ja ideoita kunnalle.

Mobiilisovellus on meille kunnassa työskenteleville tapa olla yhteydessä sinuun, joka vartut Pedersöressä. Sovelluksen kautta voimme kertoa sinulle, mitä kunnassa tapahtuu. Mutta sinä voit myös ottaa meihin yhteyttä sovelluksen "Kysymykset ja ehdotukset" -lomakkeen kautta. Voit esittää kysymyksiä, jos jokin asia kunnassa askarruttaa mieltäsi. Voit myös antaa oman ehdotuksesi tai ideasi asiasta, jota haluat muuttaa tai parantaa Pedersöressä. Se voi koskea kouluasi, harrastustasi, pyörätietäsi kouluun tai kotisi lähellä olevaa leikkipaikkaa. Tai jotain aivan muuta.

”Näin voit vaikuttaa” -otsikon takana on myös muita vinkkejä siitä, miten voit välittää mielipiteesi aikuisille, mitä oikeuksia sinulla on lapsena ja nuorena sekä mitä osallisuus tarkoittaa.

Sovellukseen olemme myös keränneet tietoja, yhteystietoja ammattilaisille ja linkkejä verkkosivuille, joista saat apua ja tukea, jos sinulla on ongelmia. Katso otsikko ”Tukea ja apua”, sieltä löydät lisätietoja.

Nuorille ja lapsille suunnatuista tapahtumista ja tilaisuuksista kertoo tapahtumakalenteri ”Pedersöressä tapahtuu”.

Lataat sovelluksen älypuhelimesi sovelluskaupasta. Hae nimillä ”Pedersöre-appen” ja kun olet ladannut sen puhelimeesi, napauta kahta hahmoa esittävää kuvaketta näytön alareunassa päästäksesi lasten ja nuorten sovellukseen.