Kaksi matkapuhelinta, joissa Pedersöre-sovellus on auki. Yksi suomenkielinen ja yksi ruotsinkielinen versio.

Pedersöre-sovellus

Lataa Pedersöre-sovellus puhelimeesi. Sovelluksen avulla voit kätevästi seurata kunnan asioita älypuhelimessa.

Pedersöre-sovelluksen tarjoaa sinulle oikotien kunnan uutisiin ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Sovelluksessa voit etsiä vapaita asuintontteja, antaa palautetta kunnalle sekä etsiä vuokra-asuntoja. Voit myös tehdä paikkakohtaisen virheilmoituksen Virhi-työkalulla, ja kartalla näkyvät myös aiemmat ilmoitukset.

Pedersöre-sovelluksesta löytyy myös liikuntatoimiston ajanvarauskalenteri Timle, josta on helppoa tarkistaa kunnassa sijaitsevia liikuntapaikkoja ja vapaita aikoja. Tulevaisuudessa on mahdollista ostaa Sportiksen kuntosalikortteja sovelluksen verkkokaupasta, tätä toimintoa kehitetään parhaillaan.

Tarkoituksena on myös kehittää toimintakarttaa lisäämällä siihen palvelukohteita, mutta sieltä löytyy jo esimerkiksi liikuntapaikkoja, kauppoja ja vähän muita palveluja. Liikuntapaikkojen lähdeaineistona on valtakunnallinen Lipas, joka on avoin tietokanta.

Sovellus on valtiovarainministeriön rahoittama kuntien yhteistyöhanke. Myös Pietarsaari, Larsmo, Uusikaarlepyy ja Vöyri ylläpitävät samanlaista sovellusta.

Lataat Pedersöre-sovelluksen älypuhelimesi sovelluskaupasta. Hae nimillä ”Pedersöre-appen”.

Sovellus nettiversiona.

Myös lapsille ja nuorille

Pedersöre-sovellukseen on lisätty uusi välilehti pelkästään lapsia ja nuoria varten. Olemme koonneet välilehdelle kaiken tiedon yhteen ja samaan paikkaan.

Sen kautta voit tarkistaa viikon kouluruokalistan, lukea uutisia ja lähettää kysymyksiä ja ideoita kunnalle.

Mobiilisovellus on meille kunnassa työskenteleville tapa olla yhteydessä sinuun, joka vartut Pedersöressä. Sovelluksen kautta voimme kertoa sinulle, mitä kunnassa tapahtuu. Mutta sinä voit myös ottaa meihin yhteyttä sovelluksen "Kysymykset ja ehdotukset" -lomakkeen kautta. Voit esittää kysymyksiä, jos jokin asia kunnassa askarruttaa mieltäsi. Voit myös antaa oman ehdotuksesi tai ideasi asiasta, jota haluat muuttaa tai parantaa Pedersöressä. Se voi koskea kouluasi, harrastustasi, pyörätietäsi kouluun tai kotisi lähellä olevaa leikkipaikkaa. Tai jotain aivan muuta.

”Näin voit vaikuttaa” -otsikon takana on myös muita vinkkejä siitä, miten voit välittää mielipiteesi aikuisille, mitä oikeuksia sinulla on lapsena ja nuorena sekä mitä osallisuus tarkoittaa.

Sovellukseen olemme myös keränneet tietoja, yhteystietoja ammattilaisille ja linkkejä verkkosivuille, joista saat apua ja tukea, jos sinulla on ongelmia. Katso otsikko ”Tukea ja apua”, sieltä löydät lisätietoja.

Nuorille ja lapsille suunnatuista tapahtumista ja tilaisuuksista kertoo tapahtumakalenteri ”Pedersöressä tapahtuu”.

Lataat sovelluksen älypuhelimesi sovelluskaupasta. Hae nimillä ”Pedersöre-appen” ja kun olet ladannut sen puhelimeesi, napauta kahta hahmoa esittävää kuvaketta näytön alareunassa päästäksesi lasten ja nuorten sovellukseen.

Haluamme myös kuulla mielipiteesi sovelluksesta. Voit lähettää palautetta joko sovelluksen omalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen malin.henricson@pedersore.fi.