Palvelulinja

Pedersören palvelulinja (ns. "vippari") ajetaan kahdella taksiautolla jokaisena arkipäivänä, ja se on tarkoitettu kaikille kuntalaisille.

Palvelulinjamatkan hinta on sama kuin bussimatkan hinta.

Palvelulinja ajaa kahta eri reittiä Pietarsaareen aamupäivällä ja takaisin Pedersöreen iltapäivällä. Taksi ajaa myös pikkuteitä ja hakee matkustajat kotiovelta. Matkustaja voi nousta kyytiin tai poistua missä tahansa kahden liikennealueen sisällä, mutta palveluun ei sisälly kuljetusta eri osoitteiden välillä Pietarsaaren kaupungin alueella.

Tarvittaessa taksi voi odottaa Pietarsaaressa enintään puoli tuntia, jos matkustaja haluaa hoitaa kaupunkiasiat nopeasti ja palata heti sen jälkeen kotiin.

Palvelulinja ajaa seuraavia reittejä:

  1. Purmon kunnanosa-Forsby-Kolppi-Pännäinen-Sandsund-Sundby/Karby-Pietarsaari. Matkatilaukset: Peter Gunell, puh. 040-084 8815.
  2. Ähtävän kunnanosa-Kolppi-Edsevö-Pännäinen-Lepplaks-Sandsund-Pietarsaari. Matkatilaukset: Olav Norrbäck, puh. 050 083 6127.

Muista, että matkatilaus on tehtävä viimeistään matkaa edeltävänä päivänä ennen klo 16.00. Taksikuljettaja suunnittelee aikataulunsa tilausten mukaan.