Ajankohtaista Uusi seniorineuvola on aloittanut toimintansa
5.4.2024
Camilla Passell seisoo Pohjanmaan hyvinvointialueen logolla varustetun kyltin vieressä. Logossa lukee Hej, hur kan jag hjälpa? Hei, kuinka voin auttaa?

Camilla Passell aloittanut seniorineuvojana Pedersöressä. Hän on tavoittavissa puhelimitse maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12–13.

Uusi seniorineuvola on aloittanut toimintansa

Oletko yli 65-vuotias ja mietit terveyttäsi, elämäntapojasi ja toimintakykyäsi? Onko edellisestä terveystarkastuksesta kulunut kauan aikaa? Silloin voit kääntyä Camilla Passellin puoleen. Hän on aloittanut seniorineuvojana Pedersöressä, Larsmossa ja Kruunupyyssä.

Seniorineuvola on uusi palvelu, jota Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa kaikille yli 65-vuotiaille asukkaille, jotka eivät ole muiden säännöllisten palveluiden piirissä tai kotihoidossa.

Palvelu on maksuton ja keskittyy ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, terveysriskien kartoittamiseen ja elintapaneuvontaan. Sairaanhoitoasioissa otat yhteyttä hyvinvointialueen asiakaspalvelukeskukseen (puh. 06 218 9000) tai Seniorilinjaan (06 218 9800).

Tavoitteena on antaa neuvoja, auttaa tunnistamaan terveyteesi vaikuttavia riskitekijöitä ja siten ehkäistä erilaisia kansansairauksia, kuten diabetesta ja sydän- ja verisuonitauteja. Voit keskustella ravitsemuksesta, liikunnasta, yksinäisyydestä tai mistä tahansa muusta hyvinvointiisi vaikuttavasta asiasta.

Camilla on tavoittavissa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12–13 puhelinnumerosta 040-512 1596. Hän tarjoaa myös terveystarkastuksia omaishoitajille.

Lisätietoja löytyy Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivustolta: Seniorineuvola.