Ajankohtaista Tapahtumat ja tilaisuudet lasten- ja nuorten applikaatiossa
21.12.2022
En tecknad ikon som visar ett barn som simmar.

Tapahtumat ja tilaisuudet lasten- ja nuorten applikaatiossa

Yhdistysten ja seurojen tiedonjako lapsia- ja nuoria koskevia tapahtumia, kursseja, kerhoja ja muita tilaisuuksia koskien välitetään jatkossa Pedersören kunnan oman lasten- ja nuorten sovelluksen kautta. Koulujen Wilmojen kautta ei enää jatkossa ole mahdollista näitä viestejä välittää.

Lasten- ja nuorten sovellus pitää sisällään heille suunnattujen tapahtumien, Pohjanmaan tapahtumakalenteriin linkitetyn "Pedersöressä tapahtuu" -tapahtumakalenterin. Suosittelemme varsinaisen sovelluksen käyttöä, mutta kyseiset tapahtumat löytyvät myös tapahtumakalenterista netistä. 

Lasten- ja nuorten sovelluksesta löytyy myös heille suunnattuja uutisia, koulujen ruokalista, tietoa osallisuudesta sekä linkkejä tuen ja avun saamiseksi. Lähitulevaisuudessa sovellus tulee myös välittämään tietoa Suomenmallin mukaisesta kerhotoiminnasta Pedersören kunnassa.

Voit ladata sovelluksen oman puhelimesi sovelluskaupasta. Etsi nimellä "Pedersöreappen" ja kun olet ladannut sovelluksen, pääset lasten- ja nuorten osioon painamalla alhaalla olevaa ikonia, jossa on kahden ihmishahmon kuva.