Ajankohtaista Seutu hakee koordinaattoria ympäristöstrategiatyöhön
7.10.2020

Seutu hakee koordinaattoria ympäristöstrategiatyöhön

Tahdotko olla mukana rakentamassa uutta kestävää Pietarsaaren seutua, jossa ilmasto- ja kestävän kehityksen kysymykset katsotaan osaksi kunnallista organisaatiota?

Etsimme sinua, jolla on kokemusta projektien vetämisestä ja tietoa ilmastoa koskevista kysymyksistä. Haemme sinua, jolla on sopiva korkeakoulukoulutus, vaihtoehtoisesti muu koulutus tai työkokemusta, jonka arvioimme vastaavan vaatimuksia. Olet tavoite- ja tuloshakuinen sekä oma-aloitteinen ja osaat viestiä ja ilmaista itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti. Olet hyvä solmimaan uusia kontakteja ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimintojen kanssa. Ajat myös mielelläsi asioita, sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa. Hyvä tuntemus kunnallisesta hallinnosta luetaan ansioiksi. Toivomme, että sinulla on hyvät kielelliset ja kirjalliset ruotsinkielen taidot sekä hyvät kielelliset suomenkielen taidot. Palkka KVTES:n mukaan ja koeaika on 6 kuukautta. Työsuhteen kesto on 16.11.2020-30.11.2021.

Toiminta on yhteistä Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Pedersören, Kruunupyyn ja Luodon kunnille. Hanketta varten on saatu ympäristöministeriön rahoitusta. Työtehtävät käsittävät kuntien asiantuntija-/osaajatyöryhmien koordinoinnin, yhteistyössä elinkeinoelämän ja kuntalaisten kesken. Tavoitteena on tuoda esiin seudun tavoite ja tuoda ehdotuksia tehokkaista toimenpiteistä yhteistyössä työryhmien kanssa, jotka vähentävät kasvihuonekaasupäästöjä sekä saada toteutettua sopivia toimenpiteitä kaikissa viidessä, hankkeeseen osallistuvassa kunnassa.

Kirjalliset hakemukset toimitetaan 19.10.2020 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain 309198. Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Sofia Zittra-Bärsund, puh. 044 7851 678 tai etunimi.sukunimi@pietarsaari.fi.