Ajankohtaista Pedersören kunta tekee oman podcastin 
8.9.2020
Nainen ja mies istuvat pöydän takana. Heillä on mikrofoni ja tietokone pöydällä.

Katta Svenfelt ja Dennis Rönngård ovat podcastin juontajat.

Pedersören kunta tekee oman podcastin 

Koronakevään radiolähetyksistä jäi hyvä maku. Nyt Pedersören kunta aloittaa kunta-podcastin, jonka tarkoitus on pitää asukkaat ajan tasalla kunnan uutisista ja tapahtumista.

Katta Svenfelt ja Dennis Rönngård ovat podcastin juontajat. Ax-kulttuuritalossa työskentelevälle duolle studioympäristö on tuttu – he juonsivat myös Pedersören radio-lähetykset Radio LFF:ssä ja Pedersören Youtube -kanavassa, kun yhteiskunnan toimintaa oli rajoitettu koronapandemian vuoksi keväällä 2020. Podcastissa he syventävät taitojaan tarjoamalla paikallista tietoa uudessa muodossa, samalla rennolla otteella.

– Haluamme ylläpitää sitä mukavaa yhteyttä, jonka saimme kuuntelijoillemme radiolähetysten kautta. Nyt voimme laajentaa valikoimaamme uusilla näkökulmilla, tiedoilla ja viihteellä, he sanovat.

Ensimmäinen podcastjakso julkaistaan ​​perjantaina 11. syyskuuta. Jaksossa Katta ja Dennis tarjoavat raporttia Lappforsissa järjestettävästä uudesta Uteliv -tapahtumasta. 

Ajatuksena on, että kuntalaiset saavat tietoa ja vinkkejä näyttelyistä ja muista kulttuuritapahtumista sekä muista yleisöä kiinnostavista asioista. Konseptiin sisältyy myös tärkeitä kunnassa tehtyjä päätöksiä, ilmoituksia ja muita ajankohtaisia ​​tapahtumia.

Kyläreportaasi on toistuva elementti toisesta jaksosta alkaen. Dennis Rönngård kiertää kylissä ja keskustelee asukkaiden kanssa. Kylät esitetään aakkosjärjestyksessä Pännäisistä alkaen, oikeudenmukaisuuden nimissä.

– Pyrimme siihen, että jokaisessa jaksossa kuullaan musiikkia ajankohtaisesta kylästä. Pännäinen-ohjelmassa laulaja Alva Nygård osallistuu omalla musiikillaan, Rönngård kertoo.

Uusia jaksoja julkaistaan ​​joka toinen perjantai. Syyskauden viimeinen jakso lähetetään 18. joulukuuta. 

Suunnitelmien mukaan podcastit jatkuvat kymmenellä jaksolla keväällä 2021.

Podcastia voi kuunnella kunnan verkkosivuilla www.pedersore.fi ja Pedersören kunnan Youtube-kanavalla

 

Pedersörepodden

Uusi jakso joka toinen perjantai, 11. syyskuuta 2020 alkaen.

Seuraavat jaksot lähetetään 25.9, 9.10, 23.10, 6.11, 20.11, 4.12 ja 18.12.

Kevätkaudelle suunnitellaan 10 jaksoa.

Juontajat: Katta Svenfelt ja Dennis Rönngård.