Ajankohtaista Osallistu liikuntakampanjaan ja voita suksipaketti
30.9.2023
Liikuntaohjaaja Jennifer, liikuntasihteeri Pontus ja kanslisti Camilla seisovat nurmikolla ja pitävät korttia kädessään.

Liikuntaneuvoja Jennifer Storrank, liikuntasihteeri Pontus Backlund ja kulttuuriosaston
kansisti Camilla Sandström toivottavat kaikki Pedersören asukkaat tervetulleiksi mukaan liikuntakampanjaan.

Osallistu liikuntakampanjaan ja voita suksipaketti

Tule mukaan Pedersören kunnan liikuntakampanjaan, joka on osa kunnan 675-juhlaohjelmaa! Kampanja alkaa maanantaina 2. lokakuuta ja jatkuu 10. joulukuuta saakka.

Kampanja on jaettu kolmeen luokkaan.

Päiväkoti- ja esikouluikäiset lapset saavat osallistua liikuntabingoon, kun taas 1–9-luokkien oppilaat keräävät pisteitä liikkumalla 30 minuuttia päivässä. Pistekortit jaetaan päiväkodeissa, esikouluissa ja kouluissa.

Aikuisten tavoite on kerätä 675 pistettä pistejärjestelmän mukaisesti. Esimerksiksi: Kuntosaliharjoittelusta saa 5 pistettä, kävely 2 pistettä/kilometri ja hölkkäily 3 pistettä/kilometri. Kun uit 45 minuuttia keräät 10 pistettä ja niin edelleen. Tarkemmat ohjeet löytyvät pistekorteista. Pistekortteja voi hakea kirjastoista sekä kunnantalolta.

Palkinnot:

  • Päiväkodit ja esikoulut - Kaikki osallistujat saavat palkinnon!
  • Luokat 1-9 - Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hiihtopaketti (arvo 350 euroa) ja 10 muuta palkintoa.
  • Aikuiset - Kaikkien 675 pistettä keränneiden osallistujien kesken arvotaan suksipaketti (arvo 570 euroa). Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 10 muuta palkintoa.