Ajankohtaista Maatalousyrittäjä, on aika tehdä vuosilomahakemus
9.10.2023
Traktori ajaa suurta kärryä perässään pellolla.

Maatalousyrittäjä, on aika tehdä vuosilomahakemus

Maatalousyrittäjäna teet vuosilomahakemuksen sähköisesti Lomitusnetti-palvelussa. Siirry Melan verkkosivustolle, kirjaudu Lomitusnetti-palveluun pankkitunnuksilla ja jätä henkilökohtainen vuosilomahakemus.

Jos sinulta puuttuu henkilökohtaiset pankkitunnukset voit tulostaa vuosilomahakemuslomakkeet MELA:n kotisivulta. (Lomakkeet "Maatalousyrittäjän vuosilomahakemus" ja "Ilmoitus maatalousyrityksen tiedoista vuosiloman hakemista varten").

Viimeinen hakupäivä on 31.10.2023.

Lue ja vastaa huolellisesti lomahakemuksen kysymyksiin. Tarkista tiedot, joka vaikuttavat vuosilomapäivän pituuteen, kuten tilan eläinmäärät sekä tehtäväosuudet, jos tilalla on useita yrittäjiä sekä palkattua työvoimaa. Tarkista myös, että tilan työajat ovat oikein, koska niitä työaikoja käytetään lomittajan työvuorosuunnittelussa.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, ota yhteyttä numeroon 044 556 7702, niin autamme sinua!

Onko sinulla vielä käyttämättä vuodelle 2023 kuuluvia lomapäiviä? Ota siinä tapauksessa yhteyttä alueesi johtavaan lomittajaan, niin voimme etsiä sopivan loma-ajankohdan. Lomapäiviä ei siirretä seuraavalle vuodelle ilman perustetta.

Viimeisimpänä mutta ei vähimpänä haluan muistuttaa teitä vastaamaan asiakastyytyväisyyskyselyyn, joka lähetetään sähköisesti heille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteen meille. Vastaamalla kyselyyn ja antamalla palautetta, auttaa meitä kehittämään lomituspalvelun toimintaa. Kaiken lisäksi vastaamalla kyselyyn, voit voittaa ylin määräisen sunnuntaipäivän vapaata!

Lisätietoja antaa Hanna Björk, lomituspalvelujohtaja, 044 5567 702