Ajankohtaista Kunnantaloa peruskorjataan – tekninen laitos muuttaa Lövöön
13.1.2021
Ulkokuva kiinteistöstä, jossa tekninen osasto ja maaseututoimisto toimivat kunnantalon peruskorjauksen aikana.

Tekninen osasto ja maaseututoimisto vuokraavat tiloja Myro Equityltä (ent. LKI Käldmanin kiinteistö) osoitteesta Öjentie, Lövö. Toiminta jatkuu tilapäisessä kiinteistössä kunnantalon vanhan puolen peruskorjauksen aikana, alustavasti lokakuun loppuun / marraskuun alkuun saakka.

Kunnantaloa peruskorjataan – tekninen laitos muuttaa Lövöön

Pedersören kunnantalon vanha osa aletaan tyhjentää peruskorjausta varten maanantaina 18. tammikuuta. Remontin aikana Pedersören tekninen osasto ja maaseututoimisto muuttavat Lövöön, osoitteeseen Öjentie 74 (LKI Käldmanin vanha kiinteistö).

Muutto ja työtilojen asennus uuteen kiinteistöön kestää vähintään kolme päivää, 18. – 20. tammikuuta. Se tarkoittaa sitä, että asiakkaat eivät voi varata fyysisiä vierailuja rakennustarkastuksen, ympäristönsuojelutoimiston ja muun teknisen viraston virkamiehille viikolla 3. On kuitenkin mahdollista ottaa yhteyttä henkilökuntaan käyttämällä samat, tutut puhelinnumerot kuin aikaisemmin tai lähettämällä sähköpostia. Pedersören kunnan yhteystietoja.

Maanantaista 25. tammikuuta alkaen teknisen osaston ja maaseututoimiston toiminnan odotetaan toimivan normaalisti uudessa käyntiosoitteessa Öjentie 74. Samat säännöt ovat voimassa kuin kunnantalossa: Etuovi on lukossa ja vierailuaika varataan etukäteen.

Kunnantalon vanhassa osassa tehdään täydellinen peruskorjaus, tarkoittaen että kaikki sähkö-, putkisto- ja ilmanvaihtojärjestelmät ja kalusteet uusitaan. Työ alkaa kevyiden väliseinien ja puulattioiden purkamisella. Osa huoneista jaetaan uudelleen. Kunta on varannut vuoden 2021 talousarviossa määrärahaa vajaat 1,5 miljoonaa euroa. Hankkeeseen kuuluu myös kunnantalossa sijaitsevan kahvilan pintaremontti ja viemäröintitöitä pihalla. Peruskorjaus odotetaan kestävän lokakuun puoleenväliin – marraskuun alkuun. 

Rakennustöiden aikana ei ole mahdollista varata vanhaa istuntosalia tai entistä tv-studiota kokouksia varten.

Rakennusalue suljetaan ja aidataan Jauhotien puolella ja osittain kunnantalon vierailupysäköintialueella.

Lisätietoja: Tekninen johtaja Yvonne Liljedahl-Lund, puh. 050–554 5725, yvonne.liljedahl-lund@pedersore.fi.

Öjentie 74 kartalla