Ajankohtaista Etsimme uusia työntekijöitä
23.8.2020
Kädet, jotka pitävät toisistaan kiinni, muodostavat viisikulmion.

Tervetuloa tiimimme.

Etsimme uusia työntekijöitä

Tule meille töihin: Etsimme uutta ympäristösuojelusihteeriä ja kiinteistönhoitajaa. Paikkoja voi hakea Kuntarekryn kautta.

 

Etsimme ympäristönsuojelusihteeriä

Nykyisen työtoverimme jäädessä eläkkeelle etsimme uutta aloitekykyistä ja yhteistyöhaluista henkilöä hoitamaan ja vastaamaan kunnan ympäristönsuojelun hallinnosta.

Ympäristönsuojelusihteerin tehtäviin kuuluvat budjettivastuu, ympäristö- ja rakennuslautakunnan asioiden valmistelu sekä asioiden esittely lautakunnan kokouksissa. Työ on monipuolista ja mielenkiintoista ja sisältää asiakaskontakteja sekä vaihtelevia työtehtäviä. Ympäristönsuojelutoimistossa jaat työtehtäväsi ympäristötarkastajan kanssa (40 prosentin työaika).

Jos sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti, tehdä itsenäisiä päätöksiä, olet sosiaalinen, sinulla on asiakaspalvelukokemusta ja olet valmis säännöllisesti päivittämään osaamistasi, olet etsimämme henkilö kunnan teknisen sektorin tiimiimme.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto. Aiempi kokemus ympäristönsuojelusta ja kunnallishallinnosta on toivottavaa. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Viranhaltijalta odotetaan hyvää yhteistyökykyä sekä suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen taitoa. Eduksi luetaan englannin kielen taito.

Palkka on teknisen sektorin virkaehtosopimuksen mukainen. Virka alkaa marraskuussa 2020. Työsuhde alkaa 4 kuukauden koeajalla. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu osoitteessa kuntarekry.fi. Työavain on 307449. Hakuaika päättyy 7.9.2020 klo 16.00.

Lisätietoja antavat teknisen viraston johtaja Yvonne Liljedahl-Lund, 050-5545725, (yvonne.liljedahl-lund@pedersore.fi) ja ympäristönsuojelusihteeri Sonja Sundqvist-Pellinen, 06-7850163, 040-0945628 (sonja.sundqvist-pellinen@pedersore.fi).

 

Etsimme vakituista kiinteistönhoitajaa

Etsimme vakituista kiinteistönhoitajaa työtiimiimme. Tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Kiinteistöjen sisä- ja ulkotilojen päivittäinen hoito 
  • Ulkoalueiden hoito
  • Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden hoito ja valvonta rakennusautomaation avulla
  • Vianetsintä, huolto ja pienkorjaukset
  • Vahtimestarin tehtävät
  • Osallistuminen kiinteistönhoidon varallaolojärjestelmään

Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää aloitekykyä ja kiinnostusta kehittyä työssäsi. Sinulla tulee olla talonrakennustekniikan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus. Sinulla tulee olla hyvä suullinen ruotsin ja suomen taito.

Arvostamme kiinteistötekniikan ja -automaation tuntemusta ja kokemusta. Kokemus pyöräkuormaajan ja muiden koneiden käytöstä luetaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät ajokorttia (B) ja mahdollisuutta auton käyttöön.

Palkkaus voimassa olevan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa lokakuussa 2020. Työsuhde alkaa kolmen kuukauden koeajalla. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.

Hakeminen tapahtuu osoitteessa kuntarekry.fi. Työavain on 307766. Hakuaika päättyy 7.9.2020 klo 16.00.

Lisätietoja antavat kiinteistöpäällikkö Peter Sundqvist 044 7557 662, (peter.sundqvist@pedersore.fi) ja kiinteistönhoidon esimies Joel Kackur, 044 7557 141 (joel.kackur@pedersore.fi).