Ajankohtaista Ehdota ehdokkaasi Seuragaalaan 2024
13.12.2023
Juhlasali. Ihmiset istuvat pitkissä pöydissä, ja lavalla esiintyy kaksi laulajaa.

Viimeksi Seuragaala pidettiin Essegårdenissä. Vuonna 2024 juhlapaikkana toimii Kolpin seuratalo.

Ehdota ehdokkaasi Seuragaalaan 2024

Nyt on korkea aika ehdota ehdokkaasi Pedersören Seuragaalaan 2024. Juhla järjestetään Kolpin seuratalossa 26.1.2024 klo 19. Voit lähetä meille kaikki ehdotuksesi viimeistään 8.1.2024. 

Kategoriat ovat:

  • Vuoden seura
  • Vuoden tulisielu
  • Vuoden järjestäjä
  • Vuoden nuori
  • Vuoden urheilija

Ilmoittaudu juhlaan viim. 14.1.2024 osoitteeseen kulturbyran@pedersore.fi. Ilmoita ruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ehdota ehdokkaasi 2024 sähköisellä lomakkeella.

Kategoriat ovat:

Vuoden seura

Aatteellinen ja aktiivinen yhdistys Pedersöressä, jonka työtä leimaa sitoutuminen ja kehitys.
Palkinto on tuki, kannustus tai palkkio yhdistykselle, joka on vuoden aikana selkeällä tavalla työskennellyt vahvan yhteisön puolesta demokraattisin keinoin ja jolle on ominaista osallistavuus, laaja sitoutuminen sekä hyvä ja laaja toiminta.

Vuoden tulisielu

Vuoden tulisielu on henkilö, joka tekee hieman enemmän ja työskentelee väsymättä vapaaehtoisvoimien kanssa. Tulisielu voi olla yhdistyksen hiljainen taustavoima tai johtaja, joka kannustaa osallistumaan.

Vuoden järjestäjä

Yhdistys tai vapaaehtoinen, joka on vuoden aikana järjestänyt tapahtuman, johon on osallistunut useita ihmisiä tai joka on puhuttelevalla tavalla nostanut Pedersören esiin aktiivisena kuntana. Vuoden järjestäjä on toiminnallaan myös laajentanut kunnan palvelutarjontaa näkyvällä tavalla.
Vuoden järjestäjä on myös voinut vetää merkittävää hanketta, jolla on ollut suuri merkitys kunnalle ja sen asukkaille.

Vuoden nuori

Valinnan tekee Nuorisoneuvosto yleisön ehdotuksen pohjalta.

Vuoden nuori on henkilö, joka on kirjoilla Pedersöressä ja on enintään 29-vuotias. Vuoden nuoren on täytynyt saada aikaan todistettavissa oleva kulttuurinen saavutus, ja valinta on kannustus jatkaa toimintaa.

Vuoden urheilija

Pedersöreläinen, joka on urheilullisilla saavutuksillaan tai edistymisellään omassa lajissaan yltänyt tavallista tai odotettua parempaan tulokseen.

Mestaruusmitalisti

Ilmoita urheilusaavutukset, jotka vuoden aikana ovat tuoneet yksittäiselle urheilijalle virallisen mestaruusmitalin. Urheilijan tulee olla vähintään 14 vuotta vanha ja hänen tulee asua kunnassa tai kuulua pedersöreläiseen urheiluseuraan. Urheilijoille ikäluokissa 16–29 vuotta myönnetään apuraha.

Kulttuurisaavutukset

Ilmoita kulttuurisaavutus, joka vuoden aikana on tuonut yksittäiselle kulttuuritoimijalle sijan 1-3 kansallisissa tai kansainvälisissä kilpailuissa, kuten taide-, musiikki- ja kirjoituskilpailuissa, joissa on tuomaristo.