Pedersöre i sociala medier

Du hittar Pedersöre kommun och olika kommunala avdelningar eller enheter i sociala medier. Det är i huvudsak informatören som uppdaterar våra officiella kanaler i kommunens namn. Vissa avdelningar och enheter inom kommunen har ett eget konto, en egen sida eller en egen kanal i sociala medier. Varje enhet ansvarar för att uppdatera det egna kontot, den egna sidan eller kanalen. 

Nedan finns en lista på de sociala mediekanaler som Pedersöre kommun och olika avdelningar samt enheter upprätthåller. Följ oss i sociala medier!

Youtube

Från och med 15 oktober 2018 direktsänds kommunfullmäktiges möten direkt i kommunens Youtubekanal. Sändningarna sparas och kan ses i efterskott.

Instagram

Pedersöre kommun @pedersorekommunkunta

Kulturhuset Ax @pedersorekultur

Idrott Pedersöre @pedersoreidrott

Pedersöre kommunbibliotek @pedesibibban

Pedersöre medborgarinstitut @pedersoremi

Kommundirektören Stefan Svenfors @stefansvenfors

Ungdomsarbetet @ungipedesi

Pedersöre ungdomsråd @pedersoreungdomsrad

Småbarnspedagogik och förskola

Småbarnspedagogiken i Pedersöre @smabarnspedagogiken.pedersore

Förskolepedagogiken i Pedersöre @forskolepedagogiken.pedersore

Grundskolor åk 1-6

Axåkers skola @axakersskola2023

Bäckby skola @backby.skola

Edsevö skola/Edsevön koulu @edsevo_school

Sandsund skola @sandsundskola

Kållby skola @kallby_skola

Lepplax skola @lepplaxskola_pedersore

Purmo skola @purmoskola

Ytteresse skola @ytteresse_skola

Åk 7-9

Sursik skola @sursik_skola

Sursik skolas hejarklack @sursikshejarklack

Sursik skolas huslig ekonomi @sursikhusis

Sursik skolas elevkår @elevkarensursikskola

Gymnasiet

Pedersöre gymnasium @pggymnasium 

Facebook

Pedersöre kommun – Pedersören kunta

Pedersöre invånarforum

Pedersöre kultur & idrott – kulttuuri & liikunta

Utterleden-Saukonreitti

Pedersöre MI

Pedersöre gymnasium

Sursik skola

Ung i Pedesi

Administratörerna för Pedersöres sidor följer diskussionen. Inläggen får inte bryta mot offentlighetslagstiftningen eller kommunens anvisningar om datasekretess. Vi tillåter inte reklam eller ideologiska kampanjer. Det är förbjudet att svartmåla personer, skälla ut andra debattörer, använda svordomar, uttrycka rasistiska åsikter och uppvigla till brott. Vi tar bort osakliga inlägg.

Denna sida uppdateras kontinuerligt. Ifall du i de sociala medierna stöter på kommunala sidor eller konton som inte nämns i förteckning ovanför, meddela vänligen om det till e-postadressen pedersore.kommun@pedersore.fi eller malin.henricson@pedersore.fi.

Berätta också om du hittar innehåll som är olämpligt eller strider med god sed eller lag i våra kanaler.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som vi bedömer är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot dataskyddsregler eller liknande. Inte heller svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk accepteras. Angrepp på enskilda individer accepteras inte.

Vi ber dig också respektera inlägg och kommentarer som andra har gjort. Den som upprepade gånger bryter mot denna policy kan stängas av från sidan samt få sina inlägg raderade. Var också uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare.

 

GDPR och sociala medier

EU:s nya dataskyddsförordning GDPR har skärpt kraven på hur personuppgifter hanteras. Personuppgifter får inte hanteras i onödan och datasystemen ska vara uppbyggda så att personuppgifterna är bättre skyddade. 

När du använder dig av sociala medier godkänner du tjänsteleverantörens dataskyddspolicy.

All aktivitet – inlägg, kommentarer och reaktioner – som sker på Pedersöre kommuns sociala mediekonton är offentlig så länge den inte bryter mot gällande lagstiftning. Pedersöres alla konton på sociala medier är offentliga och hittas via länkarna här ovan.

När du kontaktar oss genom att skicka meddelanden till våra konton betraktar vi det som ett kontakttagande likvärdigt ett e-postmeddelande, telefonsamtal eller brev.

Frågor kring dataskyddet riktas till dpo@pedersore.fi.