Yhdistysten toiminta-avustukset

Kunnan myöntämistä yhdistysavustuksista on ilmoitettu Pietarsaaren Sanomissa  ja Österbottens Tidningissä. Hakemukset vuodeksi 2020 on toimitettava niin että ne ovat perillä viimeistään 28.2.2020 klo 15.00.

Kunnassa toimivat yhdistykset ja järjestöt voivat hakea avustusta seuraavilta toimialoilta:

1. Kulttuuri- ja liikuntalautakunta

Nuorisotyö (nuorisoyhdistysten toiminta-avustukset, korjausavustukset ja käyttöavustukset; ohjaajan palkkaaminen lapsi- ja nuorisotoiminnalle). Lisätiedot nuorisotoimisto/ Mari-Louise Rönnqvist, puh. (06) 785 0283. Pakollinen liite käyttöavustushakemukseen.

Kulttuurityö (kulttuuriyhdistysten toiminta-avustukset, kulttuuriyhdistysten ja työryhmien hankeavustukset, yksityisten taiteen harjoittajien hankeavustukset). Lisätiedot kulttuuritoimisto/ Ulrika Stenmark, puh. (06) 785 0284.

Yleinen toiminta-avustus Pedersöressä toimiville rekisteröidyille urheiluseuroille. Hakulomake liitteineen ja ohjeet. Lisätiedot liikuntatoimisto / Pontus Backlund, puh. (06) 785 0281.

2. Kunnanhallitus

Toiminta-avustus sellaisille yhdistyksille, jotka eivät saa avustusta kunnan lautakunnilta.

Käyttöavustus yhteisöille, jotka ylläpitävät kunnassa yhdistyshuoneistoja, kyläkirkkoja ja rukoushuoneita. Lisätiedot kunnantoimisto/ Carina Wärn, puh. (06) 785 0103.

Hakulomakkeen löydät tästä linkistä.

 

Avustushakemukset on toimitettava kunnalle viimeistään 28. helmikuuta 2020 klo 15.00 mennessä. Hakemus liitteineen osoitetaan kulloisellekin toimialalle osoitteella Pedersören kunta, PL 1, 68911 PEDERSÖRE  tai kirjaamo@pedersore.fi.

Tietoja hakemuksen liitteistä löytyy hakemuslomakkeelta. Lomakkeita ja lisätietoja saa kulloiseltakin toimialalta tai kunnan verkkosivustolta. Lisätietoja liitteistä ja myöntämisperiaatteista löytyy hakemuslomakkeilta tai kulloisenkin toimialan yhteyshenkilöltä

Avustusta vuonna 2019 saaneiden järjestöjen tulee hakemuksen yhteydessä jättää selvitys varojen käytöstä.