Valaistut hiihtoladut

Seuraavilla paikoilla Pedersöressä:

Pedersören hiihtokeskus, Lappfors  6 km valaistua latua.
yhteyshenkilö IK Falken/Sixten Häggman
Sää juuri nyt hiihtokeskuksessa.
Pännäinen (Lobergslänken),
Yhteyshenkilö:Torbjörn Södergård.
Valaistun ladun pituus on n. 1,5 km. Maasto on vaihtelevaa, jonkin verran nousuja. Ajo-ohjeet: aja Pännäisten keskustan kautta 8-tielle päin. Latu on tien oikealla puolella noin 200 m rautatieristeyksen jälkeen. Pysäköintitilaa löytyy. Illan ensimmäinen hiihtäjä sytyttää valot, jotka sammuvat klo 22.00.
Bergö, yhteyshenkilö IF PP/Lars Hagnäs, valot voidaan sytyttää  klo 17-21,
sammuvat automaattisesti klo 21
Edsevö, yhteyshenkilö IF PP/Lars Hagnäs
Forsby, yhteyshenkilö Sören Jansson
Kolppi, yhteyshenkilö Karl-Erik Nylund
Lillby ja Sisbacka, yhteyshenkilöt Gösta Löfbacka, Henrik Nylund, Anders Lillqvist ja Bjarne Finnberg
Ala-Ähtävä, yhteyshenkilö Henrik Lassfolk
Ähtävä, yhteyshenkilö Jarl Finell
Åvist, yhteyshenkilö Christina Grön

Liikuntatoimiston yhteyshenkilönä
toimii liikuntasihteeri Pontus Backlund, puh. 044-7168 713

Kunnan kuntoladut


Ähtävä-Bäckby-Kruunupyy

Latu alkaa Ähtävän koululla (Överesse skola) ja kulkee Värnumin ja Bäckbyn kautta. Edestakainen matka Ähtävä-Fjölkoträsket on noin 20 km. Fjölkoträsketin kohdalta voi jatkaa Kruunupyyn latua Poraksen kylään, jolloin edestakainen matka on n. 43 km. Fjölkoträsketin kohdalla ja Kruunupyyn ladun varrella on laavuja ja grillipaikkoja.

Katso Facebook/ Bäckbyspåret.

Ala-Ähtävä

Brännbacka-ladun edestakainen pituus on n. 11,2 km. Lähtö Brännbackantieltä, missä on myös paikoitus Smeds M VVS Ab:n tontilla. Iltaisin ja viikonloppuisin saa käyttää myös Forslightin pysäköintialuetta. 

Valaistun ladun pituus on 2 km. Ladut sekä vapaalle että perinteiselle hiihtotavalle. Latu on suhteellisen vaativa. Kouluajan jälkeen saa käyttää koulun pysäköintialuetta.

Åvallen - Fagerbacka - Manners

Ladun varrella on karttoja. Auton voi jättää Åvallenin urheilukentälle. Mahdollisuus valita 3 km:n, 11 km:n tai 18 km:n lenkit. Voit myös aloittaa Fagerbackasta, missä on myös paikoitusmahdollisuudet. Lisätietoja Facebookista >>>

Östensö - Edsevö - Härö

Lähtö Östensö skolasta Purmonjoen ja Ähtävänjoen yli Edsevöhön, mistä Härön kylän kautta Purmonjoen yli takaisin Östensöhön. Ladun pituus n. 9 km, pieniä mäkiä ja nousuja. Pysäköintimahdoliisuudet Östensö skolan tai Edsevön koulun alueilla.

Bergö

Pituus 5 km.

Stampo kuntorata

Latu alkaa Sisbackan valaistun ladun varrelta, missä on viitoitus. Ladun pituus on n. 3,3 km + valaistun ladun pituus (n. 1,5 km).