Musiikki

Pedersöressä on rikas musiikkielämä. Pedersöre blåsorkester ja Pedersöre spelmanslag ovat aktiivisia toimijoita musiikin alalla. Kunnassa on useita laulukuoroja monipuolisella ohjelmistolla. Kuorot toimivat yleensä seurakuntien, yhdistysten tai kansalaisopiston puitteissa. Yhdistysten yhteystiedot löydät yhdistysrekisteristä. Voit myös ottaa yhteyttä kansalaisopistoon, jos haluat lisätietoja opiston kuorojen harjoitusajoista.

Lövön entisessä koulussa eli Löviksessä on harjoitustilat bändeille ja kansalaisopiston musiikkikursseille. Musikerfarsorna, MuFa rf, on aktiivinen musiikkiyhdistys, jonka toimintatilat sijaitsevat myös Löviksessä. Tilaa riittää pienimuotoisten konserttien ja tapahtumien järjestämiseen.

Haluatko esiintyä tai järjestää tapahtumia Pedersöressä?

Anderssén-sali Sursikin koulussa on kunnan oma näyttämö. Infoa varauksista ja hinnoista.

Lövis - tiedustelut ja varaukset: kulttuuritoimisto, puh. 7850284.

Yhdistykset voivat myös vuokrata tiloja seurantaloista Lepplaksissa, Kolpissa, Ähtävällä ja Purmossa. Kunnassa on lisäksi nuorisoseurojen ylläpitämiä tanssilavoja Forsbyssä, Lappforsissa, Lillbyssä (Klacken) ja Ala-Ähtävällä, joissa järjestetään tansseja ja muita tapahtumia. Infoa ja yhteystietoja saat yhdistysrekisteristämme.