Lediga jobb (kuntarekry)

Lediga jobb hos Pedersöre kommun utannonseras i kommunernas gemensamma rekryteringstjänst Kuntarekry. 

För att sända in en ansökan via Kuntarekry ska man skapa ett eget användarnamn och lösenord. Med hjälp av dem kan du uppdatera din ansökan ännu efter att du lämnat in den.

Lediga jobb (klicka på rubriken för att komma till annonsen på Kuntarekry):

 

Koulunkäyntiavustaja/aamu- ja iltapäivän ohjaaja

Publiceringsdatum:
05.05.2020
Beskrivning:
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.Edellytykset: Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Tehtävään voi kuulua myös hoidollisia toimenpiteitä. Muuta: Arvostamme joustavaa suhtautumista muuttuviin tilanteisiin, oppilaslähtöistä työskentelyotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Työsuhde alkaa 12.8.2020 ja päättyy 4.6.2021.

Bibliotekschef

Publiceringsdatum:
12.05.2020
Beskrivning:
Bibliotekschef i PedersöreVi söker dig som: -vill utveckla och leda Pedersöre kommunbibliotek -har en utmärkt förmåga att samarbeta, kommunicera och skapa ett positivt och förtroendeingivande klimat till kunder och medarbetare -kan arbeta utgående från uppställda verksamhetsmässiga och ekonomiska målsättningar -har erfarenhet av biblioteksadministration, ekonomi och förvaltning -har erfarenhet av projektledning och -administrering. -har ett genuint intresse för litteratur, kultur och samhälle, traditioner och trenderSpeciell vikt fästs vid personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten. Pedersöre har ett spritt biblioteksnätverk med många enheter. Erfarenhet av ledarskap inom bibliotek med decentraliserad service och med flera enheter är en merit. Erfarenhet av personalledning, budgetering och förvaltning är viktiga. Av den som leder det kommunala biblioteksväsendet krävs för tjänsten eller uppgiften lämplig högre högskoleexamen, ledarförmåga och god förtrogenhet med bibliotekens uppgifter och verksamhet. . (Lag om allmänna bibliotek 29.12.2016/1492) Därtill bör den valda ha minst 60 studiepoäng eller minst 35 studieveckor inom området för biblioteks- och informationstjänster eller bör ha erhållit tillräcklig kännedom om biblioteks- och informationstjänster på annat sätt. Arbetsspråket är svenska och språkkunskaper enligt kommunens språkstadga.Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör bl.a. att: -ansvara för bibliotekets verksamhet, för den administrativa och ekonomiska ledning i enlighet med kultur- och idrottsnämndens målsättningar -planera, utveckla och utvärdera verksamheten -ekonomiskt ansvara för verksamheten (budgetering, uppföljning, rapportering) samt delta som sakkunnig i kultur- och idrottsnämndens möten -ansvara för information och marknadsföringen av bibliotekets tjänster -leda bibliotekets personal -sektoröverskridande samarbete inom kulturavdelningen, kommunen och övriga organisationer -projekthantering och externa finansieringsformer -representera kommunens bibliotek i Fredrika-nätverket och andra regionala och nationella sammanhang. -delta i det operativa arbetet i biblioteketTjänsten som chef vid Pedersöre kommunbibliotek ska sökas senast tisdagen den 26.5 2020 kl. 11.00. Tjänstens besätts enligt överenskommelse. Tjänsten besätts med 4 månaders prövotid. Den som väljs bör innan tjänsten tillträds uppvisa godtagbart läkarintyg för att valet ska vinna laga kraft. Närmare information ger kulturchef Ulrika Stenmark

Vikarie för lärare

Publiceringsdatum:
30.01.2019
Beskrivning:
Behörigheten för tjänsterna bestäms enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Uppge i din ansökan/anmälan hurdana vikariat du är intresserad av, precisera när du står till förfogande och uppdatera din ansökan vid behov. Då vi har fått din ansökan tar vi vid behov kontakt med dig och överenskommer om en tid för intervju.

Vikarie inom småbarnspedagogiken

Publiceringsdatum:
30.01.2019
Beskrivning:
Behörighetskraven fastställs i enlighet med de förordningar som getts om ifrågavarande befattningar. Vi beaktar även studerande inom branschen samt personer som har arbetserfarenhet och som är lämpliga för och intresserade av branschen.Uppge i din ansökan hurdana vikariat du är intresserad av, precisera när du står till förfogande och uppdatera din ansökan vid behov. Då vi har fått din ansökan tar vi vid behov kontakt med dig och överenskommer om en tid för intervju.

Kosthållsarbetare och anstaltsvårdare

Publiceringsdatum:
07.08.2018
Beskrivning: