Vapaita paikkoja

Etsimme keittiöapulaisen/siivoojan sijaista

Työaika 38,75 h/viikko, sijoitus Sagoskogen-päiväkoti, Ähtävä
Sijaisuus ajalle 12.4.2017–14.3.2018 jatkomahdollisuudella


Etsimme sinua, joka haluat työskennellä itsenäisesti. Opit mielelläsi uusia asioita ja olet vastuuntuntoinen. Kahden erilaisen työn hoitaminen samanaikaisesti ei aiheuta sinulle stressiä. Sinulla on työkokemusta suurkeittiöstä tai elintarviketeollisuudesta. Olet yhteistyöhalukas ja koet, että työ on asiakaspalvelua, jossa asiakas on keskipisteessä.


Ravitsemisalan töissä vaaditaan alan peruskoulutusta. Työkokemus ammattimaisesta siivouksesta luetaan ansioksi. Kielitaitovaatimukset kunnan kielisäännön mukaan.


Työhön valitun tulee kuukauden sisällä valinnasta esittää hygieniapassi, hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote L 504/2002 mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työ alkaa enintään 4 kuukauden koeajalla. Hakemus ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen Pedersören kunta, ruokahuolto- ja siivouspalvelut, PL 1, 68911 Pännäinen. Merkitse kirjekuoreen ”hakemus, ruokahuolto”. Hakemus voidaan myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen pedersore.kommun@pedersore.fi, aiheriville ”hakemus, ruokahuolto”. Hakemus on toimitettava viim. 3.2.2017 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja: ruokahuolto- ja siivousjohtaja Monica Asplund, puh. 06-785 0121.