Etsimme kokoaikaista kirjastovirkailijaa

Pedersören kunnankirjasto etsii uutta työntekijää.

Haemme kokoaikaista kirjastovirkailijaa

Nykyinen sijoitus on Purmon kirjasto. Työ alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme energistä ja luovaa henkilöä. Sinun tulee olla ulospäin suuntautunut ja tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä.

Työtehtävät ovat alussa asiakaspalvelu, aineistovalinta ja Kirja kotiin -palvelu. Hoidat yhdessä erikoiskirjastonhoitajan kanssa oppilaiden ja muiden ryhmien opastuksen. Edellytämme, että osallistut oman kirjastoyksikön kehittämistyöhön.

Käynnissä oleva kirjaston uudelleenorganisointi saattaa aiheuttaa muutoksia työtehtäviin ja sijoituspaikkaan. Uudelleenorganisoinnin tavoitteena on muotoilla toimintaa vastaamaan tämän päivän vaatimuksia.

Pedersören kunnankirjasto kuuluu yhdentoista kirjaston Fredrika-kirjastoverkkoon. Voit tutustua toimintaamme verkkosivuillamme www.fredrikakirjastot.fi > Kirjastot.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu tieto- ja kirjallisuuspalvelujen vähintään 30 opintopisteen laajuiset aineopinnot tai ammatilliset opinnot.

Kielitaitovaatimukset ovat kunnan kielisäännön mukaan ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen taito. 

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen kuin toimi otetaan vastaan.

Hakemus toimitetaan osoitteeseen Pedersören kunta, kulttuuripäällikkö Ulrika Stenmark, Pedersören kunnankirjasto, Vaasantie 1, 68910 PÄNNÄINEN, viimeistään 21.5.2018 klo 20.00. Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Solveig Lund, puh. (06) 785 0277.