Etsimme tiedottajaa

Pedersören kunta on noin 11 000 asukkaan kunta. Kunta työllistää noin 700 henkeä, jotka päivittäisessä työssään pyrkivät tuottamaan kunnan asukkaille ja asiakkaille mahdollisimman hyviä palveluja.

Etsimme nyt aloite- ja yhteistyökykyistä henkilöä TIEDOTTAJAN uuteen toimeen.

Tiedottajana työskentelet sekä strategisesti laatimalla pitkän aikavälin viestintäsuunnitelmia että operatiivisesti tuottamalla tiedotusmateriaalia ja välittämällä tietoa. Työssäsi kannustat työyhteisöä lisäämään ja laajentamaan viestintää ja kehität viestintätyötä ja -tietoutta organisaation sisällä ja ulospäin. Tehtäviin kuuluu myös verkkoviestintäkanavien ja -työkalujen käytön tehostaminen.

Työssä onnistumiseksi sinulla tulee olla vähintään ammattikorkeakoulututkinto media- tai viestintäalalta taikka yhteiskuntatieteiden alalta. Kyky hallita suuria tietomääriä aikataulupaineen alla on myös edellytys. Odotamme sinulta varmaa kielitajua ja valmiutta tuottaa tekstejä ja tiedotusmateriaalia itsenäisesti. Kommunikoit sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Katsomme mielellämme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemus toimitetaan osoitteeseen Pedersören kunta, hallinto-osasto, Skrufvilankatu 2, 68910 Pännäinen, tai sähköpostilla osoitteeseen pedersore.kommun@pedersore.fi. Hakuaika päättyy 19.3.2018 klo 16.00.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Stefan Svenfors, puh. 785 0101 tai 050-512 0420 tai talous- ja kehitysjohtaja Jan-Erik Backa, puh. 785 0113 tai 050-505 6113.