Etsimme keittiöapulaista/siivoojaa

33 tuntia/viikko, sijoituspaikka Forsby skola

Vakituinen toimi alkaen 1.12.2016 toistaiseksi.

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä itsenäisesti. Opit mielelläsi uusia asioita ja olet joustava. Kahden erilaisen työn hoitaminen samanaikaisesti ei aiheuta sinulle stressiä. Sinulla on työkokemusta suurkeittiöstä tai elintarviketeollisuudesta. Olet yhteistyöhalukas ja koet, että työ on asiakaspalvelua, jossa asiakas on keskipisteessä.

Ruokapalvelutehtäviin vaaditaan ravitsemisalan peruskoulutusta. Työkokemus ammattimaisesta siivoamisesta katsotaan ansioksi. Kielitaitovaatimukset kunnan kielisäännön mukaan.

Työhön valitun tulee kuukauden sisällä valinnasta esittää hygieniapassi, hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote L 504/2002 mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työ alkaa enintään 4 kuukauden koeajalla. Hakemus ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen Pedersören kunta, ruoka- ja siivouspalvelut, PL 1, 68911 Pännäinen. Merkitse kirjekuoreen ”hakemus, ruokapalvelu”. Hakemus voidaan myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen pedersore.kommun@pedersore.fi, aiheriville ”hakemus, ruokapalvelu”. Hakemus on toimitettava viim. 21.10.2016 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja: ruokapalvelu- ja siivousjohtaja Monika Asplund, puh. 06-785 0121.