Apulaisrakennustarkastaja

Etsimme työtiimiimme apulaisrakennustarkastajaa vakituiseen virkaan. Työ alkaa 1.7.2018 tai sopimuksen mukaan.

Rakennusvalvonnan tehtävänä on toimivan, turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön edistäminen. Rakennusvalvonta ohjaa, neuvoo ja tekee päätöksia lupa-asioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennuslain 21 §:n sekä maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen tutkinto. Hakijalla tulee olla kunnallishallinnon kokemusta. Kokemus rakennusvalvontaan liittyvistä tehtävistä luetaan eduksi. Tehtävien hoitoon vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Palvelusehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työ alkaa 4 kuukauden koeajalla ja tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen vastaanottamista.

Edellytämme, että käytät virantoimituksessa omaa autoa.

Hakemukset toimitetaan viimeistään 13.4.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Pedersören kunta, ympäristö- ja rakennuslautakunta, Skrufvilankatu 2, 68910 Pännäinen, tai sähköpostitse osoitteeseen pedersore.kommun@pedersore.fi.

Lisätietoja antaa teknisen viraston johtaja Yvonne Liljedahl-Lund, puh. 050-554 5725 tai vs. rakennustarkastaja Max Sågfors, puh. 050-562 5703.

Pedersören kunta 23.3.2018
Ympäristö- ja rakennuslautakunta