Må bra-dag i Lappfors, med föreläsning och Cross-Nature® träning

Anna Markelin
lö 4.5 kl. 10.00-14.30, Vildmarkscentret i Lappfors (adress: Terjärvvägen 110, Lappfors)
Avgift: 20 € för hela dagen (föreläsning, lätt mellanmål och 1-2 träningspass).
Förhandsanmälan till mi.pedersore.fi 
eller tel. 06-7850 275 senast en vecka före.
Kom med, både damer och herrar!

Kom med på en härlig dag med föreläsning och motion!
Kl. 10.00-11.00     CROSS NATURE® LIGHT, ett lätt introduktionspass
Kl. 11.15–12.30    I FORM FÖR LIVET, föreläsning av Anna Markelin
Kl. 12.30-13.00     Ett lätt mellanmål serveras
Kl. 13.00-14.30     CROSS NATURE®  - ett längre, litet tuffare Introduktionspass

Vad är CrossNature®?
CrossNature® är funktionell träning i naturen med fokus på styrka. Träningsformen har hämtat inspiration från flera olika sporter, bland annat löpträning, styrketräning, boxningsträning (parträning) och fotbollsträning. CrossNature® går ut på att röra sig genom naturen och utnyttja det som finns samt varandra för att träna både styrka och kondition. Vi blandar singelövningar, parövningar och gruppövningar så att alla kan utmana sig på sin nivå. Kom med och testa en roligt träningsform!
CrossNature® Light passar för dig som just kommit igång med träning, för seniorer eller för dig som av annan orsak vill mjukstarta med träningen.
Det senare CrossNature® träningspasset passar dig som orkar springa minst två kilometer i ett sträck.
Anna Markelin startade Cross-Nature i Finland, enligt koncept från Sverige. Hon utbildar även nya Cross-Nature-ledare i Finland.

I FORM FÖR LIVET-föreläsning kl. 11.15-12.30:
Funderar du också på vem man ska lyssna på när det gäller hälsan? Är det 5:2 metoden, kolhydratfattig kost eller stenåldersmetoden som man måste följa - eller borde man kanske bli vegan? Hur ofta måste man träna och vad borde man egentligen välja? Måste man träna på gym? Om man fyllt 40, slipper man träna då? ...  
Om du är lika förvirrad som de flesta så är den här föreläsningen för dig! Anna Markelin berättar om vad som egentligen är det viktiga när det gäller vårt välmående, oavsett ålder. Hon ger konkreta tips och råd kring en hållbar livsstil utan krumelurer och konstigheter.
När vi skiljs åt hoppas vi att du är lite mindre förvirrad och att du har en bra bild kring hur du kan planera din egen vardag för en optimal energinivå och bra form - på lång sikt!

Anna Markelin är löntagaren som blev egenföretagare och bytte kontorsmiljön mot skogens gröna väggar och himlens blå tak. Sedan 7 år arbetar hon med att förbättra människors hälsa - genom utomhusträning i grupp, genom personlig träning och online coaching. Varje vecka möter hon mängder av vanliga människor med vanliga problem och med tiden har en förståelse för vad som fungerar i vardagen utkristalliserats. Enkla metoder som ger bra resultat - och nu har du också möjlighet att ta del av detta i föreläsningen.