Heidisandslott

Gröna fotspår

Pedersöre är platsen för dig som längtar efter en harmonisk semester, utan trängsel och stress! Här hittar du omväxlande natur och en levande landsbygd. I trakten finns en rik flora och fauna som du kan upptäcka vid våra fiskevatten eller längs våra vandringsleder. Kommunen har gamla anor och aktiva museiföreningar och fina fornlämning erbjuder intressanta upplevelser.

Hyr en egen stuga, shoppa lokalt och närproducerat och upptäck vad en levande landsbygd har att erbjuda just dig! 

Turistinfo

Turistinfo hittar du vid Hotel Polaris (Hotellgränd 3, 68870 Edsevö). Infon är bemannad måndag-söndag kl. 10-19 under sommarperioden (juli-augusti). Resten av året är turistinfon en självservicepunkt där du kan hämta broschyrer.

Regionens turistinfo

Guidade rundturer i Pedersöre

Guidetjänsterna riktar sig till både dig som är från trakterna och till dig som kommer som gäst till vår region. Guidningar kan bokas av både större och mindre grupper. I Pedersöre finns två auktoriserade guider och du kan boka guidningar på svenska, finska och engelska.

Grupper med minst 10 personer som kommer med egen buss bjuds på en timmes gratis guidning. För guidebokningar och mera information kontakta:  Gunhild Berger (svenska, finska) tel. 0503805983

Välkommen!