Haluatko näytteilleasettajaksi?

Lisätietoja  tästä

NÄYTTELYAIKA

Näyttelyaika on kalenterikuukausi, johon sisältyy myös näyttelyn pystyttämiseen ja purkamiseen käytettävä aika, ellei muuta erikseen sovita.
Aukioloajat ovat talvella (1.9.–31.5.) maanantai–keskiviikko klo 8.00–20.00, torstai–perjantai klo 8.00–17.00, ja kesällä maanantai–keskiviikko klo 8.00–19.00, torstai–perjantai klo 8.00–15.00 (kesällä ja juhlapyhien yhteydessä aukioloajat voivat joskus olla lyhyempiä).

NÄYTTELYTILAT

Luonnos, Galleria Bruno

Niillä seinillä, joita saa käyttää näyttelyä varten, on galleriakiskot. Taideteosten enimmäispaino on 10 kg. Myös lattiapintoja saa käyttää, kunhan otat huomioon alla mainitut rajoitteet. Kulttuuriosastolla on myös jalustoja, joita saa lainata.
Kulttuuritalo AX:in pääsisäänkäynti johtaa suoraan Galleria Brunoon. Galleria toimii myös kirjaston lehtilukusalina, ja näyttelytiloissa on siksi paljon kävijöitä.
Tiloissa on kameravalvonta.

VASTUUNJAKO

Näyttelyn pitäminen Galleria Brunossa on ilmaista näytteilleasettajalle.
Kulttuuriosasto vastaa lehdistötilaisuuden järjestämisestä sopimuksen mukaan, sekä myös näyttelystä tiedottamisesta omalla verkkosivustollamme ja Facebookissa.
Näytteilleasettaja vastaa itse muusta: vakuutuksista, taideteosten kuljetuksesta, näyttelyn pystyttämisestä ja purkamisesta, mahdollisista avajaisista ja tiedotusmateriaalista, kuten ilmoituksista, julisteista ja näyttelyluettelosta.

Kulttuuriosasto/Pedersören kunta