Kunnalle töihin?

Pedersören kunta tarjoaa joka vuosi kesätyötä nuorille. Hakuaika päättyy yleensä helmikuussa. Lisäksi Pedersören kunta välittää ns. lyhytaikatyötä kunnassa toimiville yksityishenkilöille ja yrityksille.

Huomaa, että tässä on kyse kahdesta erilaisesta kesätyöstä, ja jotta sinulla olisi mahdollisuus molempiin, sinun täytyy myös jättää kaksi eri hakemusta.

1) Kunnan kesätöistä ilmoitetaan  Österbottens Tidningissä ja Pietarsaaren Sanomissa (sekä kunnan verkkosivuilla Internetissä) ja niillä on määrätty hakuaika. Kunnan kesätyötä haetaan mieluiten verkkolomakkeella tai vaihtoehtoisesti vapaamuotoisella hakemuksella, joka postitetaan osoitteeseen Pedersören kunnanhallitus, Skrufvilankatu 2, 68911 PÄNNÄINEN.

2) Kunnan välittämillä n.s. lyhytaikatöillä ei ole varsinaista hakuaikaa. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi verkkolomakkeella. Lyhytaikatyötä voivat hakea 14-25 -vuotiaat nuoret.

Tärkeintä on, että jätät KAKSI ERI HAKEMUSTA! YHDEN LOMAKKEEN täyttäminen ei riitä, jos haluat hakea sekä kunnan kesätyötä että lyhytaikatyötä!

Lisätietoja

Kesätyöt: Gundel Löf, puh. (06) 785 0102
Lyhytaikatyöt: Carina Wärn, puh. (06) 785 0103