Vi söker medarbetare inom kosthållet

IMG 1842
Det finns jobb inom kosthållet.

Pedersöre söker en kosthållsarbetare till Kållby-Heimbacka skola.

Kostservice enheten lediganslår en plats som kosthållsarbetare i fördelningsköket i Kållby-Heimbacka skola. Arbetstiden är 25 h/vecka. Det finns möjlighet till tilläggstimmar, 10 h/vecka, genom att ta hand om skolelevernas morgonvård.

Vi söker dig som tar ansvar och som har en positiv attityd till att lära dig nya saker. Du har erfarenhet av jobb inom storkök eller livsmedelsindustrin. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du arbetar gärna självständigt och ser ditt arbete som kundservice där kunden är i fokus.

Inom kost- och städservice värdesätter vi arbetserfarenhet. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning för framgång i arbetet. För jobb inom kostservice krävs grundutbildning inom kosthåll samt hygienpass.

Språkkrav enligt kommunens språkstadga.

Arbetet inleds 03.01.2019 eller enligt överenskommelse. Den som väljs skall innan arbetet inleds uppvisa godtagbart hygienpass och hälsointyg enligt L 504/2002. Lön enligt AKTA. Prövotid är 4 mån. Ansökan via KuntaRekry.

Kostservice enheten i Pedersöre kommun tillreder måltider från grunden till dygnets alla måltider. Våra matgäster finns i daghem, skolor, äldreboenden och bland hemmaboende åldringar.

Kostservice enheten har fyra centralkök och 21 fördelningskök och inom kostservicepersonalen jobbar 55 personer.

Kontaktuppgifter:

Kosthålls- och städchef Monika Asplund tel. 06-7850 121 eller bespisningschef Anja Lillqvist tel. 06-7850 265