Vi söker löneuträknare

Eftersom vår nuvarande medarbetare går i pension söker vi till vår organisation en initiativrik och samarbetsinriktad person som trivs med att betjäna kunder och vill utvecklas i arbetet.

Som löneuträknare ansvarar du för löneuträkningen för en del av våra anställda och svarar på frågor om tjänste- och arbetskollektivavtalen och användningen av lönesystemet. Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete i ett positivt arbetsklimat. Vi arbetar med moderna redskap (Unit 4 BW) i fräscha utrymmen.

Är du merkonom eller har annan lämplig utbildning på andra stadiet kan du vara den vi söker. Enligt kommunens språkstadga krävs god förmåga att i tal och skrift använda svenska och god förmåga att tala finska.

Siffersinne, noggrannhet och vilja att lära sig nya saker är egenskaper som behövs för att framgångsrikt klara av uppgifterna.

Lön betalas i enlighet med kommunala tjänstekollektivavtalet. Befattningen tillträds i augusti. Arbetsförhållandet inleds med en 4 månaders prövotid. Den som väljs bör lämna in ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Lämna in din ansökan senast 8.6.2018, före kl. 15.00 till Pedersöre kommun, ekonomiavdelningen, Skrufvilagatan 2, 68910 Bennäs.

Närmare uppgifter ges av Birgitta Kåll tel. 7850 115 (birgitta.kall@pedersore.fi).