Vi söker en informatör

Pedersöre är en kommun med drygt 11 000 invånare. Kommunen har över 700 anställda som alla jobbar för att ge våra invånare och kunder bästa möjliga service.

Vi söker nu en initiativrik och samarbetsinriktad person till en nyinrättad befattning som INFORMATÖR.

Som informatör arbetar du såväl strategiskt med att ta fram långsiktiga kommunikationsplaner som operativt med att utforma informationsmaterial och förmedla budskap. I arbetet ingår också att inspirera din omgivning till en mera omfattande och bredare kommunikation och utveckla kommunikationsarbetet och kommunikationsmedvetenheten i organisationen och från organisationen utåt. Att utveckla kommunens användning av webbaserade kommunikationskanaler och verktyg är också en del av ditt arbete.

För att lyckas i arbetet behöver du ha utbildning på minst yrkeshögskolenivå inom media, kommunikation eller något samhällsvetenskapligt område. Förmåga att hantera stora mängder information under tidspress är också en förutsättning. Vi förväntar oss att du har en god stilistisk förmåga och beredskap att självständigt producera texter och informationsmaterial. Du kommunicerar obehindrat på svenska, finska och engelska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från motsvarande uppgifter.

Befattningen tillträds i enlighet med överenskommelse och inleds med en 4 månaders prövotid. Lönen fastställs enligt AKTA. Den som väljs bör lämna in ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökan sänds till Pedersöre kommun, Förvaltningsavdelningen, Skrufvilagatan 2, 68910 Bennäs, eller per e-post till pedersore.kommun@pedersore.fi. Ansökningstiden utgår 19.3.2018. kl. 16.00.

Närmare uppgifter ger kommundirektör Stefan Svenfors tel. 785 0101 eller 050-512 0420 och ekonomi- och utvecklingsdirektör Jan-Erik Backa, tel. 785 0113 eller 050-505 6113.