Lediga jobb (kuntarekry)

Lediga jobb hos Pedersöre kommun utannonseras i kommunernas gemensamma rekryteringstjänst Kuntarekry. 

För att sända in en ansökan via Kuntarekry ska man skapa ett eget användarnamn och lösenord. Med hjälp av dem kan du uppdatera din ansökan ännu efter att du lämnat in den.

Lediga jobb (klicka på rubriken för att komma till annonsen på Kuntarekry):

 

Städare

Publiceringsdatum:
07.09.2018
Beskrivning:
Är du intresserad av hygien och lokalvård? Vi söker en städare till vårt team vid Sursik skola, Pedersöre gymnasiet och Sportis. Ordinarie anställning fr.o.m. 1.11.2018. Till arbetsuppgifterna hör städning av olika utrymmen i högstadiet, gymnasiet och Sportis. I arbetet ingår också att vikariera städarbetsledaren vid behov. Arbetstiden är 30 h/vecka. Vi söker dig som kan planera ditt arbete och ta egna initiativ. Du tar ansvar och har en positiv attityd till att lära dig nya saker. Du kan arbeta självständigt på egna städområden samtidigt som du är bra på att samarbeta. Du ser ditt arbete som kundservice där kunden är i fokus. Arbetserfarenhet inom professionell städning och/eller anstaltsvårdarutbildning ses som en merit. Språkkrav enligt kommunens språkstadga. Arbetet inleds 1.11.2018 eller enligt överenskommelse. Den som väljs skall före arbetet inleds uppvisa godtagbart hälsointyg och straffregisterutdrag. Prövotiden är 4 månader.

Kosthållsarbetare

Publiceringsdatum:
07.09.2018
Beskrivning:
Vi söker en kosthållsarbetare till Pedersheims kök 33,9/vecka. Ordinarie befattning fr.o.m. 1.10.2018 Jobbet som kosthållsarbetare förutsätter att du har en grundexamen inom kosthålls-/livsmedelbranschen. I arbetsuppgifterna ingår helgjobb. Vi söker dig som jobbar självständigt och effektivt samtidigt som du är flexibel, tar helhetsansvar och har god samarbetsförmåga. Inom kost- och städservice värdesätter vi arbetserfarenhet. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning för framgång i arbetet. För jobb inom kostservice krävs grundutbildning inom kosthåll samt hygienpass. Språkkrav enligt kommunens språkstadga. Arbetet inleds 1.10.2018 eller enligt överenskommelse. Den som väljs skall innan arbetet inleds uppvisa godtagbart hygienpass och hälsointyg enligt L 504/2002. Lön enligt AKTA. Prövotid är 4 mån. Ansökan via KuntaRekry.

Kosthållsarbetare och anstaltsvårdare

Publiceringsdatum:
07.08.2018
Beskrivning:
Vi söker vikarier för kortare och längre perioder både inom kost- och städservice. Välkommen med din ansökan!