Lediga jobb (kuntarekry)

Lediga jobb hos Pedersöre kommun utannonseras i kommunernas gemensamma rekryteringstjänst Kuntarekry. 

För att sända in en ansökan via Kuntarekry ska man skapa ett eget användarnamn och lösenord. Med hjälp av dem kan du uppdatera din ansökan ännu efter att du lämnat in den.

Lediga jobb (klicka på rubriken för att komma till annonsen på Kuntarekry):

 

Städvikarie till Pedersheim

Publiceringsdatum:
24.01.2020
Beskrivning:
Vi söker dig som tar ansvar och har en positiv inställning till att lära dig nya saker. Du arbetar självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta. Du är flexibel och ser ditt arbete som kundservice där kunden är i fokus. Arbetserfarenhet inom professionell städning är ett plus men inte ett krav. Språkkrav enligt kommunens språkstadga.

Siivooja, Pedersheim

Publiceringsdatum:
24.01.2020
Beskrivning:
Olet vastuuntuntoinen ja suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen. Etsimme sinua, joka pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta olet kuitenkin yhteistyöhaluinen. Olet joustava ja näet työsi asiakaspalveluna, jossa asiakas on keskipisteessä. Työkokemus ammattimaisesta siivouksesta luetaan ansioksi mutta ei ole vaatimus. Kielitaitovaatimukset kunnan kielisäännön mukaan.

Projekti-insinööri

Publiceringsdatum:
17.01.2020
Beskrivning:
Edellytämme hakijalta rakennusalan tutkintoa ammattikorkeakoulusta tai muuta vastaavaa koulutusta.

Projektingenjör

Publiceringsdatum:
17.01.2020
Beskrivning:
Vi förutsätter yrkeshögskoleexamen inom byggnadsbranschen eller annan lämplig examen.

Vikarie för lärare

Publiceringsdatum:
30.01.2019
Beskrivning:
Behörigheten för tjänsterna bestäms enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Uppge i din ansökan/anmälan hurdana vikariat du är intresserad av, precisera när du står till förfogande och uppdatera din ansökan vid behov. Då vi har fått din ansökan tar vi vid behov kontakt med dig och överenskommer om en tid för intervju.

Vikarie inom småbarnspedagogiken

Publiceringsdatum:
30.01.2019
Beskrivning:
Behörighetskraven fastställs i enlighet med de förordningar som getts om ifrågavarande befattningar. Vi beaktar även studerande inom branschen samt personer som har arbetserfarenhet och som är lämpliga för och intresserade av branschen.Uppge i din ansökan hurdana vikariat du är intresserad av, precisera när du står till förfogande och uppdatera din ansökan vid behov. Då vi har fått din ansökan tar vi vid behov kontakt med dig och överenskommer om en tid för intervju.

Kosthållsarbetare och anstaltsvårdare

Publiceringsdatum:
07.08.2018
Beskrivning: