Pännäisten vastaanottoa remontoidaan

Pännäisten vastaanottoa remontoidaan kesäkuusta joulukuuhun 2019.

Äitiys- ja lastenneuvola sekä sairaanhoidon vastaanotto toimivat tänä aikana aikaisemmassa Kolpin vastaanoton tiloissa, Keskustiellä 193, Kolppi.

Remontin jälkeen vastaanoton nimi muutetaan Pännäisten hyvinvointiasemaksi. Kotihoito ja sosiaalihuollon perhetyöntekijä muuttavat tiloihin.

Kiinteistön sisäpuolisten muutostöiden lisäksi ilmastointi ja jäähdytysjärjestelmä uusitaan.

– Asennamme katolle 194 aurinkopaneelia ja pyöritämme jäähdytysjärjestelmää aurinkoenergialla, Pedersören konserniyhtiön toimitusjohtaja Kjell Gripenberg sanoo.

Lisäksi pysäköintialuetta laajennetaan, julkisivu maalataan ja ulkovalaistusta parannetaan.

Tavoitteena on optimoida Pännäisten hyvinvointiaseman toiminta ja ohjata asiakasvirrat Purmolta ja Sandsundista Pännäisiin.

Kunnostusprojektin on määrä valmistua tämän vuoden joulukuun viimeinen päivä.

Teksti: Sosiaali- ja terveysvirasto ja Malin Henricson, tiedottaja