Avoimet työpaikat (kuntarekry)

Pedersören kunnan avoinna olevat työpaikat julkaistaan  kuntien yhteisessä rekrytointijärjestelmässä, Kuntarekryssä.

Avoimia työpaikkoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen Kuntarekry -järjestelmässä. Kuntarekry -sivustolla hakemuksen lähettämistä varten tulee luoda oma tunnukset. Tunnusten avulla pystyt päivittämään hakemustasi vielä sen jättämisen jälkeen. 

Vapaat paikat (klikkaa otsikkoa, niin pääset Kuntarekryn sivuille tekemään hakemusta):

Vikarie för lärare

Julkaisupäivä:
30.01.2019
Työn kuvaus:
Behörigheten för tjänsterna bestäms enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Uppge i din ansökan/anmälan hurdana vikariat du är intresserad av, precisera när du står till förfogande och uppdatera din ansökan vid behov. Då vi har fått din ansökan tar vi vid behov kontakt med dig och överenskommer om en tid för intervju.

Vikarie inom småbarnspedagogiken

Julkaisupäivä:
30.01.2019
Työn kuvaus:
Behörighetskraven fastställs i enlighet med de förordningar som getts om ifrågavarande befattningar. Vi beaktar även studerande inom branschen samt personer som har arbetserfarenhet och som är lämpliga för och intresserade av branschen.Uppge i din ansökan hurdana vikariat du är intresserad av, precisera när du står till förfogande och uppdatera din ansökan vid behov. Då vi har fått din ansökan tar vi vid behov kontakt med dig och överenskommer om en tid för intervju.

Kosthållsarbetare och anstaltsvårdare

Julkaisupäivä:
07.08.2018
Työn kuvaus: